Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, yönetim değişikliği için harekete geçti. Asiltürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Milli Görüş hareketi içerisinde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na karşı kurultay çalışmalarına başladı.
Asiltürk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'dan sonra Saadet Partisi'nde görev yapanların sadece iktidarı tenkit etmekle yetindiğini kaydetti.

Temel Karamollaoğlu ne dedi?
Bu gelişmelerin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun yaptığı paylaşım dikkat çekti. Partinin Zonguldak İl Başkanı Burak Erol da Temel Karamollaoğlu’nun açıklamasını paylaşarak tam destek verdi.

İŞTE BURAK EROL’UN O PAYLAŞIMI
Bugünkü koşullarda muhalefette bulunmanın sorumluluklarını yerine getirme adına; "Geçim İttifakı" kapsamında toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelip, çiftçimizin, esnafımızın, işçimizin sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz.
Milletimiz tarafından devlet yönetme sorumluluğu omuzlarımıza yüklendiğinde de;
-Bu yetkilendirmenin tüm sorumluluklarını eksiksiz yerine getireceğimize,
-Hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı, işsizlik gibi sorunlara neşter atacağımıza söz veriyoruz.
-KHK mağduriyetleri başta olmak üzere, toplumun birçok farklı kesiminin bizâr olduğu adaletsizliklere son vereceğimize,
-Kirli ilişkilere, yolsuzluklara, rüşvete, torpile son vererek; kaynaklarımızın 83 milyon insanımız arasında adil paylaşımını sağlayacağımıza söz veriyoruz.
-Beton, asfalt, rant ve israf odaklı ekonomi modelinden vazgeçerek üretim ve istihdam odaklı ekonomi modeline geçeceğimize ve çok kısa zamanda vatandaşlarımızın içtenlikle; "hamdolsun, iyi ki bu kadrolar iş başında" diyebileceği bir ülkeyi inşa edeceğimize söz veriyoruz.

DEĞİŞİM OLURSA EROL NE OLACAK?
Saadet Partisi’nde yeni bir süreç başlarken olası bir değişimde teşkilatların durumu gündeme gelecek. Partinin Zonguldak Milletvekili Adayı Burak Erol çalışmaları ile son dönem dikkat çeken isimler arasında yer alıyordu. Temel Karamollaoğlu’nun genel başkanlıktan düşürülmesi durumunda Burak Erol’un nasıl bir adım atacağı merak ediliyor

Editör: TE Bilişim