CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal ve şehrin tanınan eşrafından Ali Hızır Ar’ı bir grup partili ile aynı masada rakı içerken gösteren fotoğrafın ramazan ayı içinde değil 2022 Şubat başında Kozlu’da bir çekekte çekildiği ortaya çıktı.
Bu fotoğraf bugün pek çok CHP’li tarafından whatsapp gruplarında paylaşıldı. Partili Mehmet Bilgili’nin “Bir iftar yemeği de böyle bitti” notuyla paylaştığı fotoğraf kısa süre sonra kaldırıldı. 
Bilgili’nin oruç tutanlar ile dalga geçerek paylaştığı fotoğraf CHP içinde de tartışma konusu oldu. Bir grup partili fotoğrafın 13 Nisan akşamı iftar sonrasından çekildiği tezini savunsa da fotoğrafın 2022 Şubat’ının ilk günlerinde Kozlu’da bir çekekte çekildiği öğrenildi.

MEHMET BİLGİLİ’YE TEPKİ VAR
Partili olduğu öğrenilen Mehmet Bilgili’nin fotoğrafı “Bir iftar yemeği de böyle bitti başlığı ile paylaşması tepki çekti. Bazı vatandaşlar ve partililer; “Oruç tutmayabilir. Alkol de alabilir. Ama oruç tutanlar ile dalga geçercesine paylaşım yapması büyük ayıp. Allah ıslah etsin dediler” yorumunda bulundu.

Editör: TE Bilişim