DEVA Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Umut Metin, AKP’li Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın her beceriksizliğin faturasını başkasına kestiğini söyledi.
Merkez İlçe Başkanı Umut Metin’in açıklaması:
“Geçtiğimiz saatlerde Madenci Anıtında açıklamalarda bulunan Sn. Belediye Başkanı, Halk otobüsü sorunu konusunda faturanın kendisine çıkarıldığını söylediğini siz değerli basın mensupları aracılığı ile öğrendik. 36 aydır görev başında olan Sn. Belediye başkanı her başarısızlıktan başkalarını sorumlu tutmakta mahir olmaya devam etmektedir.
Geçmiş dönemleri eleştirirken unutmasın ki ilk seçimden itibaren kendisi de geçmiş dönem olacak lakin biz enkaz aldık diye kendisini eleştirmeyeceğiz. Laf değil iş üreterek Zonguldak halkına fayda sağlayacağız. Geçmişte görev yapanların elbette hataları olmuştur ki Millet sandıkta iradesini göstererek değişikliğe gidilmesini sağlamıştır.
Siz değil misiniz istişaresiz 2 tane ihale yapıp, kamuoyunda o kadar uyarılar yapılırken eleştirilere gülüp geçen? Siz değil misiniz her yaptığı işi yarım bırakan? Yarım belediye başkanı iseniz bunu açık bir şekilde kamuoyu ile paylaşın. Örnek aldığınız kişi, Sn. Kozlu belediye başkanı Ali Bektaş olduğu için üzüm üzüme baka baka mı karardı diye düşünmekteyiz. Umarız yarıyıl karnenizi kendisinden almayı unutmamışsınızdır! Karnenize iyice bakın. İçerisinde bulunduğunuz mevcut partiniz 2017 de yaşandığı gibi görevden affınızı isteyebilir.
Buradan Zonguldak Halkına sesleniyoruz; biliyoruz zor günler yaşıyorsunuz. Biliyoruz bu yönetememezlik artık sabırları zorlamakta. Ancak enseyi karartmaya gerek yok. İlk seçimde sizlerin desteği ile görevi devralacağız ve Zonguldak halkını layık olduğu müreffeh dolu bir düzene kavuşturacağız!” dedi.

Editör: TE Bilişim