MHP içinde saygın ve güvenilen isimlerden biri olarak anılan eski Merkez İlçe Başkanlarından Orhan Korkmaz şimdilerde nerede, neler yapıyor?
Önce Mart 2011 yılına gitmek lazım. Dönemin MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Orhan Korkmaz, 3 belde teşkilatının İl Başkanlığı'nca görevden alınmasına tepki olarak, 9 belde başkanıyla görevlerinden istifa ettiklerini açıklamıştı. Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Korkmaz, Kilimli, Kozlu ve Çatalağzı belde teşkilatlarının hiçbir gerekçe gösterilmeden görevden alınmalarının kabul edilemez olduğunu belirterek; "Kozlu, Kilimli ve Çatalağzı belde teşkilatlarımız haksız, kişisel çıkar ve menfaatlar uğruna görevden alındı. MHP İl Başkanlığı mesleğini yürüten Mustafa Korkutan'a mesleğinde başarılar ve bol kazançlı günler diliyoruz. Bu zamana kadar onurumuzla ve gururla yürütmüş olduğumuz MHP Merkez İlçe Teşkilatındaki görevlerimizden, yönetim kurulu arkadaşlarımız ve teşkilatlarımızla birlikte ayrılıyoruz" sözleriyle tarihe geçmişti. 
Orhan Korkmaz ve 9 belde başkanı, anahtarlarını masaya bırakarak görevlerinden ayrılmıştı.
Sonraki yıllarda partisinin başarısı için çaba gösteren isimler arasında yer alan Korkmaz, polemiklerden ve basın üzerinden yapılan tartışmalardan uzak durmayı tercih etti. “Ülkücü harekete ve teşkilata zarar verebilecek hiçbir eylem ve söylemin içinde olmayız” diyen Korkmaz’ın MHP’de yeniden aktif görev alıp almayacağı merak ediliyor. Ticari hayatına devam eden Korkmaz’ın, önümüzdeki dönemlerde daha fazla gündeme gelmesi kaçınılmaz görünüyor.

Editör: TE Bilişim