Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, Baştarla Mahallesi Muhtarı Mehmet Özçıkrıkçı, Ak Parti Mahalle Başkanı Çetin Beyaz ile birlikte Çınartepe Mahallesini gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

2. Etap Toki Bölgesinde bulunan vatandaşların bireysel taleplerini değerlendirmek için sahaya çıkan Ayçiçek ve ekibi vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunları ve talepleri yerinde dinledi.

Ayçiçek o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak:
“Yönetim Kurulu Üyelerim, Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, Baştarla Mahallesi Muhtarı Mehmet Özçıkrıkçı, Ak Parti Mahalle Başkanı Çetin Beyaz ile birlikte Çınartepe Mahalle'mizde vatandaşlarımızla bir araya geldik.

2. Etap TOKİ Bölgesinde bulunan vatandaşlarımız daha önce bireysel olarak bizlere talepleri oluyordu. Bu talepleri görmek bölgede bulunan diğer vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinlemek için buraya geldik. Zonguldak Belediyemizde uzun yıllar hizmet etmiş Hasan Demir abimizin ailesini ziyaret ederek taziyelerimizi ilettik. Daha sonra 1. Etap Toki'de yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelerek talepleri ve ihtiyaçları ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Bu taleplerini ilgili kurumlara ileterek çözümü noktasında üzerimize düşen ne varsa yardımcı olmaya devam edeceğiz. İlimizde Zonguldak Belediyemizin çalışmaları devam ediyor. Gerek İl Başkanımız Zeki Tosun, gerek Milletvekillerimizin gayretleri ile ilimiz şantiye alanına dönmüş durumda. Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan projeler ile yakından ilgilenmektedir. Bizlerde Mahallelerimizde vatandaşlarımız ile bir araya gelerek hem görüş alışverişinde bulunuyoruz. Hem de taleplerini dinliyoruz. Belediyemiz ile ilgili bir konu varda, iletiyor ve çözümü noktasında köprü görevi görmeye devam ediyoruz. Halkımız onlarla iç içe olduğumuzdan dolayı memnunlar. Halkımıza bizi güzel karşılamalardan dolayı teşekkür ediyorum. Gerek mahallelerimizde gerek merkeze bağlı köylerimizde ve beldelerimizde halkımız ile teşkilatlarımız ile bir araya olmaya devam edecegiz. Omuz omuza halka hizmet etme çabası içinde olacağız.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim