AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen’in üye yaptığı isimlerin yarısının Ak Parti’den istifa eden isimler olduğunu açıklamasının ardından sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı.

Başkan Demirci, Erkmen için keşke vali olduğu dönemlerde yaptığı hizmetlerin altına imzasını atabilseydi de Zonguldak halkı gönülden bir rozet takabilseydi diyerek şu ifadeleri kullandı:
“Yerel yarın organımızda yayınlanan bir habere göre İyi Parti İl Başkanı Sayın Yavuz Erkmen partisi için yaptığı üye çalışmalarında üyelerin yarısının Ak Parti’den istifa eden üyeler olduğunu belirtmiş ve yeni katılım sağlayan üyelere ilerleyen süreçte rozet takacaklarını dile getirmiş. Oysaki biz Sayın Valimizin kadim ve vefakar şehrimizde bürokrat olduğu dönemlerde yaptığı hizmetlerden bahsetmesini yaptığı hizmetlerin hangi İktidar döneminde yaptığını saha çalışmalarında iyi bir devlet adamı olduğunu, anlatarak göstermesini isterdik. Şöyle devam edersek 2022 yılında yapılan dere ıslahında imzası olmasını, 2022 yılında yapılan sahil Projesinde isminin geçmesini, 2022 yılında 2.el eşya satan vatandaşlarımıza yeni bir görünüm ve konum kazandırmasını, Şehrimizin önünü açan merkez çarşısının oradan kaldırılmasında katkısını, Uzunkum mevkisinde bulunan balıkçı barınaklarının kaldırılarak Zonguldak halkına sosyal donatı alanı oluşturulmasında ve sunulmasındaki cesaretini, Şehrimiz için en önemli konularından bir tanesi rödövans sorunu için emeklerini, organize sanayilerinin çoğaltılmasındaki alın terini Sayın Valimiz Yavuz Erkmen’den duymak ve görmek isterdik. Sayın Erkmen bürokrat olduğu dönemlerde İktidarın yapmış olduğu hizmetleri halkımıza sunamamış siyasete soyunduktan sonra ise hükümetin yürütmüş olduğu projelerde boy boy resimler çektirmeyi ihmal etmemiştir. Kısacası âhir kelâm olarak yapmış olduğu görev süresince bazı hizmetlerin altında imzası olsa idi Zonguldak halkıda valimize gönülden bir rozet takabillseydi.”

Editör: TE Bilişim