CHP İl Başkanı Murat Pulat, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un hizmetlerini sosyal medya aracılığıyla eleştiren İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’ye tepki gösterdi.
Murat Pulat yazılı açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi;
“Ülkemizi ve şehrimizi etkisi altına alan soğuk hava dalgası ve yoğun kar yağışı etkisini sürdürmektedir. Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezlerimiz ve köy yollarımızda sıkıntılar yaşanmaktadır. Belediyelerimiz ellerinden geldiğince bu şartlarda mücadele etmektedir. İlçe merkezleri ve mahallelerde çalışmalarını sürdüren Belediyelerimiz vatandaşların imdadına yetişmekte, ilçe sınırları içerisindeki köy yollarına ellerinden geldikçe yardım etmektedirler.

Devrek Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt’un vatandaşların zor durumda kalmamaları için sosyal medya hesabından yaptığı insanlık gereği paylaşım, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’yi rahatsız etmiş görünüyor.

Vatandaşlara faydalı olabilmek, hizmet götürmek ne zamandan beri eleştirilmesi gerekli bir durum olmuştur. Kendi görevlerini yerine getirememeleri zorlarına gitmektedir. Başkanımıza İlçe merkezine hizmet etmesi gerektiği yönünde telkinde bulunuyor. Hizmetlerde bir aksaklık olsaydı bunu bas bas bağırarak her yerde anlatır, ulusal basına kadar taşırdınız.

Bu tip tavsiyeleri kendi partinizin belediye başkanlarına yaparsanız, belki mahalle aralarındaki çöpleri toplayarak çöp dağlarını ortadan kaldırırlar.

Başta Devrek Belediye Belediyemiz olmak üzere tüm Belde, İlçe, İl ve Büyükşehir Belediyelerimizin vatandaşımızın her türlü ihtiyaç ve sıkıntılarına “derman olmak “olmak üzere çalışmaktadırlar. Bunlardan rahatsız olacaklarına, işgal ettikleri makamların ağırlığını taşıyarak daha seviyeli bir dil kullanmaya, vatandaşa hizmete öncelik vererek görevlerini yapmaya davet ediyorum”dedi.