DEVA Partisi KDZ. Ereğli İlçe Başkanı Handan Duysak Aktimur Ali Babacan’ın Zonguldak’a gelişini ve gerçekleştirilen il kongresini değerlendirdi. 
Z HABER’e konuşan Aktimur şu ifadeleri kullandı:
“Genel Başkanımız sayın Ali Babacan ve kıymetli genel başkan yardımcılarımız, kurucular kurulu üyelerimiz ve Deva Partimizin bir çok il, ilçe başkanının ve yönetimlerinin katılımıyla coşkulu bir atmosferde Zonguldak il kongremizi gerçekleştirdik.
Damla damla büyümenin, çağlayan a dönüşmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Sayın Genel Başkanımızın Elvanpazarcık yol ayrımında karşılanması ile başlayan coşku, konvoyumuzun İl merkezinden geçişi sırasında değerli halkımızın göstermiş olduğu ilgi ile daha da arttı.
Dedeman otelde gerçekleşen kongre süresince ve hazırlık aşamalarında pandemi kurallarına uyulması için gerekli tüm önlemler ilçe üyelerimiz tarafından titizlikle yürütüldü. Sayın Ali Babacan’ın konuşması İlimiz ve Türkiye gündemi ile konuları içeriyordu. Seçim sürecine başlanması ile birlikte sayın Babacan ve Genel Merkezden gelen katılımcılar ile esnaf ziyareti yapmak üzere Dedeman’dan ayrılındı. 
Zonguldağımızın dertlerine deva olmaya hazır, bölgemizin dertleriyle dertlenen, çözüm üreten bir ekip olarak bundan sonra sahada halkımızla birlikte çalışmaya başlayacağız.”

Editör: TE Bilişim