Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl  Başkanlığı Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Turgut Aydın’in partiden ihracı istemiyle disiplin işlemi başlattı. Meclis Üyesi Turgut Aydın Z HABER’e konuşarak “Yaptığım açıklamalar birilerini rahatsız etmiş ki ben gereken cevabı vereceğim” dedi.

Aydın hakkında disiplin soruşturulması başlatılmasının CHP İl Başkanı Murat Pulat’ın kişisel takdiri olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı.

“Bu yaşanan olay parti içi çekişmedir. Benim mecliste konuşmam Ak Parti’yi rahatsız ettiği gibi CHP içinde de bazı kişileri rahatsız ediyor belli ki. Ben görevimi yapıyorum. Zonguldak halkı ben onların sesini belediye meclisinde duyurayım denetlemeleri yapayım diye bizi seçti. İl Başkanı Murat Pulat’ta resen hakkımda soruşturma talebinde bulunmuş. Konu hakkında açıklama yapması gereken kendisidir. Bana yapılan ithamlarla ilgili belge ve dökümleri istedim savunmamı ona göre yapacağım. Mecliste verdiğim su önergesi yüzünden bana soruşturma açmışlar. Zonguldak halkı daha ucuz su kullansın diye istemeyenler bana disiplin soruşturması açıyorsa ben bu yüzden disipline gitmeye razıyım”

Editör: TE Bilişim