CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Ereğli'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Kocaali Köyü'nde çilek üretim tesisine daha sonra Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi'nde kadın sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen Nazlıaka, gösterilen ilgiye teşekkür etti.
Nazlıaka, burada gazetecilere yaptığı açıklamasında şunları söyledi:
"Ereğli'yi çok coşkulu buldum. Sinerji içerisinde bulduk. Dileriz bu birlik ve birliktelik ruhu omuz omuza mücadele ruhu olarak partimizi iktidara taşır. Hep söylüyoruz, geleceği kadınlar şekillendirecek. İktidar yürüyüşümüzde kadınlar da öncü güç olacak, mutlaka ve mutlaka ipi göğüslememizi sağlayacak. Bunu da buradaki ruhla ve kurucu değerlerimizden aldığımız bize miras kalan mücadele ruhu ile başaracağız. İyiki bir böyle güzel bir ailenin mensubuyuz.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 11 Haziran tarihinde Zonguldak'a geleceğini ve kendisine buradan elde ettiği izlenimleri aktaracağını anlatan Nazlıaka, "Zonguldak bu dönemde popüler bir il. Herkes Zonguldak'a geliyor, ne güzel. Bu kadar çok ziyaretçi kabul ediyor olması anlamlı, değerli, çünkü bizler de görüyoruz ki Zonguldak'ta da birşeyler değişiyor. Aslında sürekli sahadayız, sürekli farklı il ve ilçelerdeyiz. Ben 80 bin yol yapmışım. Dünyanın çevresi 40 bin kilometre yani iki kez dünyanın çevresini dolaşmışız. 81 İl'e gitmiştik, şimdi ikinci turumuzu gerçekleştiriyoruz. Genel Başkanımıza da Zonguldak'ın da seçime çok hazır olduğunu ifade edeceğim. Zaten CHP seçime çok hazır. Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Biliyoruz ki getireceğiz o gelmekte olanı, bunu da bizler getireceğiz" dedi.
Nazlıaka daha sonra kadınlar ile bir süre sohbet etti.

Editör: TE Bilişim