MHP Kozlu İlçe Başkanı Muhammet Özdemir ve İlçe Başkan Yardımcısı Duran Kaya’nın sosyal medya üzerinden Vali Mustafa Tutulmaz’ı hedef alması tepki çekti.

Vali Mustafa Tutulmaz’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Madenci Anıtında düzenlenen programda 57. Alay ve ülkü ocaklarına yer vermemesi gerekçesi ile Duran Kaya
“Sen Türkiye Cumhuriyeti’nin koskoca valisisin. Ve 57. Alay, ülkü ocaklarına yer ayırmıyorsun. Sen haddini bilmeyen cahilin birisin”  paylaşımında bulundu. Aynı paylaşımın altına İlçe Başkanı Muhammet Özdemir de “Siz yetkililer, biz size ne olduğunuzu öğreteceğiz” yorumu yaparak destek verdi.

MHP Kozlu İlçe Başkanı ve yardımcısının haddini aşma olarak yorumlanan bu paylaşımı sonrası MHP İl Başkanı Varol Demirköse’nin bir açıklama yapması beklenirken konu ile ilgili disiplin süreci başlatılıp başlatılmayacağı merak konusu oldu.

Bilindiği üzere Kozlu İlçe Başkanı Özdemir geçtiğimiz aylarda Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker ile çektirdiği fotoğrafı paylaşmış ve gelen tepkiler üzerine “hata oldu” diyerek fotoğrafını kaldırmıştı

Editör: TE Bilişim