Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekilleri ile Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri, ‘’Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’’ programı kapsamında Zonguldak’ın Ereğli ilçesine gelerek ziyaretlerde bulundular.
MHP milletvekilleri Hayati Arkaz ve Ümit Yılmaz, MYK asil üyeleri Murat Kotra ve Afşin Birben ile yedek üyeler Yüksel Aydın ve Çağrı Acı ile MDK Yedek Üyesi Ahmet Korhan Mastı’nın yanı sıra MHP Zonguldak İl Başkanı İlkay Varol Demirköse, Ereğli’de esnafları ziyaret ettiler.
Esnafların ve çalışanların selfie çekmek isteklerini olumlu karşılayan heyetteki yer alanlara, vatandaşlar tarafından ilgi gösterildiği gözlemlendi.
MHP Ereğli İlçe Başkanlığı binası önünde partili kişiler, ellerindeki meşalelerle sloganlar atarak heyeti karşıladılar. Heyette bulunan Milletvekili Arkaz, kendilerini karşılayanları selamlamasının ardından beraberindekilerle parti binasına girdi.
Parti binasında muhtarlar, oda başkanları ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileriyle bir araya gelen heyettekilerin adına Milletvekili Arkaz, yaptığı konuşmada, gündeme ilişkin konulara değindi.
Heyettekiler, toplantıya katılanların sorularını yanıtladılar.

Editör: TE Bilişim