Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Kadın Kolları İl Başkanı Merve Kır gelecek seçimlerde milletvekili olup olmayacağı yönündeki sorulara yanıt verdi.

Geçtiğimiz dönemde milletvekili adayı olan Merve Kır’ın önümüzdeki seçimlerde de aday olup olmayacağı merak edilen Merve Kır, Z HABER Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz ile birlikte yaptıkları canlı yayında açıklamada bulundu.

Milletvekili adayı olacak mısınız sorusuna yanıt veren Kır;
“Önceki dönem aday olmuştum, o zamanki şartlar bunu gerektirmişti. Şuanda 2 görevim var, çok koşturuyorum, severek koşturuyorum ancak gün yetmiyor. Yaptığım görevden gerçekten çok umutluyum ve hakkıyla yapmaktan mutluyum.

Günü gelince bu koltuktan kalkacağız ama Merve Kır’ın döneminde de bu proje yapıldı denmesini istiyorum. Bölgesel olarak da aynı çalışmaları yapıyoruz. Parti ne görev verirse, partinin Merve Kır’a nerede ihtiyacı varsa yararlı olabileceksem orada olmak isterim.

İçime sinerek ve samimiyetle söylüyorum, Merve’ye; Cumhuriyet Halk Partisi’nin nerede nasıl ihtiyacı varsa orada olacağım.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim