Mesut Özil kesenin ağzını açtı! Yeni hobi için 500 bin TL! Mesut Özil kesenin ağzını açtı! Yeni hobi için 500 bin TL!
 Zonguldak Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Servet Zengin sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşarak partisinden istifa ettiğini duyurdu.
Zengin tarafından yapılan istifa paylaşımı şu şekilde:
"25 Eylül 2022  tarihinden bugüne kadar heyecanla ve özveriyle yürüttüğüm Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım.
Türkiye'nin ve dünyanın düzeni adına milli görüş ilkelerine  hizmet etmek çabası içerisinde elimizden gelen gayretleri gösterdiğimize inanıyorum. Gerek teşkilattan  arkadaşlarımızın gerek vatandaşlarımızın sıcak yaklaşımlarından ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.
Yönetimlerde görev alma, koltuk hesapları yapma, yerine mazlumun masumun güçsüzün hakkını savunmaya, adaletli olmaya , davaya hizmet etmeyi kendimize ilke edindik. Hiç bir zaman bir talebimiz olmamakla beraber gizli pazarlıklar içinde bulunmadık.
Bazı olumsuzlukları adaletsizlikleri görmezden gelmeleri,  yok saymaları, üstünü kapatmaları ve seçilmiş bir başkan olarak istişarelerde bulunulmaması etnik ve taraflı siyaset anlayışı ile karşı karşıya kalmamızdan dolayı burada bu görevi yapma imkanımız ortadan kalkmıştır. Halka hizmet şehre hizmet yerine mevcut iktidar ve yerel yönetimden ne kopartabiliriz nasıl oy devşirebiliriz siyasetine dönmüş bir anlayışla ilerleyen bu süreçte duyduklarımıza değil gördüklerimize göre hareket etmemiz gerektiği vuku etmiştir.
Merkez ilçe teşkilatımız da yapmış olduğumuz istişareler sonucu yönetim kurulu üyelerimizle birlikte  istifa kararı almıştır.
Bu güzel emektar şehrimizin bir evladı olarak bu görevimizde hizmet etme imkanımız olamamış olasada bireysel olarak yine şehrimize ve insanlık adına hizmet etmeye aşkla heyecanla devam etmekten ödün vermeyeceğimizi belirtmek isterim.
Merkez ilçe başkanlığı görevim sürece bana destek olan her daim yanımda olan çok kıymetli büyüklerime eşime ve teşkilatta benimle görev alan gönlü güzel dostlarıma  teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum."
 
Editör: Bekir Ekici