Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Zonguldak ziyaretinde Sınav Dershanesi'nde öğrencilerle bir araya gelmesi sonrası basında yer alan ‘Ziyaret hakkında soruşturma’ haberleri ile ilgili dershaneden açıklama yapıldı. Zonguldak Fark Sınav Kişisel Gelişim Kursu, kurumla ilgili soruşturma açıldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve yasal işlemlerin başlatılacağını belirterek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “

13/01/2022 Perşembe günü Zonguldak Soğuksu Cumhuriyet caddesinde faaliyet gösteren kurumumuzun önünde yer alan meydanda CHP Genel Başkanı basına açıklama yaparken teneffüste olan öğrencilerimizin bir kısmı (haber kanallarında görüldüğü gibi) kendisine seslenmişler. Bunun üzerine genel başkan kurumumuza kısa süreli bir ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Bu konuyla ilgili olarak Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurumumuza yönelik soruşturma açıldığı şeklinde yerel ve ulusal basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Kurumumuz bu yalan haberlerle ilgili olarak gerekli yasal yollara başvuracaktır.”

Editör: TE Bilişim