Cumhuriyet Halk Partisi üyesi iken “Ben partimin neferiyim partime hizmet için her zaman göreve hazırım” diyerek istifa eden ve Memleket Hareketi’nde Muharrem İnce’nin ekibinde yer alan Mukadder Yalçın bu kez sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet etti.

Yalçın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrıda Seçmen daha fazla kayıp olmadan istifa eden yada ihraç olan yönetim ve üyeler geri kazandırılmalı diyerek şu ifadeleri kullandı:
“Bugünkü şartlarda Erdoğan'ı Muharrem İnce dışında hiçbir kimse gönderemez o nedenle CHP genel merkezi ve Kemal Kılıçdaroğlu ivedilikle bu işe çözüm bulmalı. Seçmen daha fazla kayıp olmadan istifa eden yada ihraç olan yönetim ve üyeler geri kazandırılmalı. Bunun için Kemal Kılıçdaroğlu gerçekten partimizi ve ülkemizi düşünüyorsa ivedilikle istifa etmeli. Bunu kendi aramızda çözümlemeliyiz. Dokunsan yıkılacak oyları eriyen bir iktidar var paralelinde de oyları her geçen gün kayıp olan bir muhalefet var. Daha fazla birilerinin ülkemizi batağa sürükleme girişmelerine izin vermeyelim. İmamoğlu'na sahip çıkalım. Ankara da bizim İstanbul da bizim Adana da bizim Antalya da bizim İzmir de bizim gözbebeğimiz. Birlikte başaracağız. Kılıçdaroğlu istifa!”