Geçtiğimiz hafta MHP İlçe Başkanı Ersin Akyüz’ün ilçede Ak Parti İlçe Başkanı ve Milletvekilinin “Cumhur İttifakı”nı göz ardı etmesi nedeniyle sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamasından sonra ilçede sular gittikçe ısınmaya başladı. Akyüz’ün bu paylaşımı yaptıktan sonra kendisine destek veren bir kişi Çolakoğlu’na sert bir dille yorum yaptı.

MHP Çaycuma İlçe Başkanı Ersin Akyüz, sosyal medya hesabından Cumhur İttifakının ilçede iktidar partisinin İlçe Başkanı Birol Yiğit ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun göz ardı etmesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhur İttifakının talimatlarına ilçede uyulmaması nedeniyle bir açıklamada bulunmuştu. Daha sonra Ak Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit ise MHP İlçe Başkanı Ersin Akyüz’e cevap vererek Cumhur İttifakına her zaman uyum içerisinde olduklarını ve kendisiyle MHP İlçe Başkanı Ersin Akyüz arasında geçen diyalogları yaptığı açıklamayla belirtmişti.

Aradan bir müddet sonra MHP Çaycuma İlçe Başkanı Ersin Akyüz’ün bu paylaşımından sonra kendisine destek veren Savaş Alp isimli vatandaş, Akyüz’ün paylaştığına yorum yazdı. Alp, iddiaya göre Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun partiye 3 Milyon TL tutarında para yatırarak milletvekili olduğunu paylaşarak seçimlerde CHP ile anlaşarak Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda oyunlar oynandığını savundu.

"AHMET ÇOLAKOĞLU VE BİROL YİĞİT KAZDIKLARI KUYUYA DÜŞECEK"
Alp, “3 milyon partiye para yatırarak milletvekili oldu. Kendi memleketinde Perşembe’de CHP kazandı. Milletvekili seçiminde CHP ile anlaştı AKP ilçe başkanlığında tüm oyunları oynadı verdiği sözleri bile tutmadı. Milletvekili aday olmayacak ismi ilçe başkanı yaptı. 1 hafta Perşembe’de tüm mekanlara baskın oldu tüm mekanlara. 1 hafta baskın yapıldı çoğu kişinin ehliyeti gitti. Çoğu kişiye ceza yazıldı. 250-300 kişi Ahmet Çolakoğlu’nun evine yürüdü. Çaycuma ve bölge belediyelerde önümüzdeki seçim bunlar varken AKP asla seçim alamaz. Ahmet Çalokoğlu ve ilçe başkanı kendi kazdıkları kuyuya düşecekler. Yaptıkları oyun filmleri yaşayacaklar. Biz önce vatan diyoruz başkanım sonuna kadar arkandayız” şeklinde konuştu.

Bu iddiaların ardından Çaycuma’da her iki parti de suların daha fazla ısınacağı gözüküyor.

Editör: TE Bilişim