Geçtiğimiz günlerde denizin köpürmesiyle bazı noktalarında hasar oluşan ve daha açılmadan kapanan Kilimli sahil yoluyla ilgili olarak Belediye Başkanı Kamil Altun, vatandaşın bir lirasının bile heba edilmediğini belirten açıklamasında “Nasıl 15 Temmuz’da darbe girişimi olduğunda sevinen,İlimize her yapılan güzel hizmette üzülen,yaşanan olumsuz durumda sevinç yaşayan bu güruha sesleniyor ve onlara tekrar üzülecekleri bir haber vermek istiyorum!Bu aynı zamanda gerçek vatan,millet,Zonguldak Kilimli sevdalılarına da mutlu olacakları bir haberdir!” ifadelerini kullanmıştı. (açıklamanın tamamına ulaşmak için tıklayın)

DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş ise sahil yolundaki durum yaşanmadan uyarılarda bulunduklarını belirterek;

“Kilimli sahil yolu ile ilgili uyarılarımızı haftalar öncesinde yapmıştık . Bununla beraber Kilimli şehir içindeki trafik tehlikesinde uyarıda bulunmuştuk . Bugün geldiğimiz noktada haklılığımızı gözler önüne serdi. Kaynaklarımızı plansız harcamayın.” İfadelerini kullandı.

Fatih Keleş, Kamil Altun’un konuyu 15 Temmuz hain darbe girişimine bağlamasına ise “gerçek  dünyaya dönün” çağrısı yaptı. Keleş açıklamasında “Kilimli sahil yolunda meydana gelen hasarları 15 Temmuz zihniyetine bağlayan Kilimli Belediyesine tavsiyemiz ; Gerçek dünyaya bir an önce dönmesi ; halkımızın en iyi hizmeti alması için çalışmaya başlamasıdır .” dedi.

Editör: TE Bilişim