Gelecek Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Şenol Cin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında partisinin Çaycuma İlçe kongresi için hazırlıklara başladığını belirtti. Cin ayrıca, ilçede Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı her zaman desteklerini ifade etti.

Cin yaptığı paylaşımında şu sözlere yer verdi;

“BİZLER YOLA ÇIKARKEN KENDİ MENFAATİMİZ İÇİN ÇIKMADIK”
“Bugün parti binamızda değerli yönetim kurulu arkadaşlarımız ile istişarelerde bulunduk. Bizden ayrılıp başka partilere giden arkadaşların çıkardıkları dedikoduları gündeme aldık. Gelecek partisi Çaycuma da bir çığ gibi büyümektedir bunu herkes görüyor. Nasip olursa en yakın zamanda kongreye gideceğiz. O zaman herkes görecek nasıl büyük bir aile olduğumuzu; bizler bu yola çıkarken kendi menfaatimiz için çıkmadık ne kadar zorluklar ile karşılaşacağımızın farkındaydık. Fakat ne yazık ki kendilerini siyasetçi sanan bazı arkadaşlar bizleri başka partinin arka bahçesi olarak lanse etmişler, genel merkeze şikayette bulunmuşlar. Bizlerde sadece güldük unuttukları bir şey var bizler ittifaktayız ya siz neredesiniz? Yada hala Gelecek partisinde mi gözünüz? Madem şikayet edeceksiniz kendinizi komik duruma düşürmeyin bari. Birde başka partiye giderken arkanızdan kaç kişi getirebildiniz? Çok merak ediyorum.”

“BİZLER MEVCUT BELEDİYE BAŞKANIMIZI DESTEKLİYORUZ”
“Bizler mevcut belediye başkanımız sayın Bülent Kantarcı’yı destekliyoruz. Bunu hiçte saklamıyoruz gizlemiyoruz, eleştireceğimiz yerde de eleştiririz. Fakat sayın Bülent Kantarcı Çaycuma’yı yaşanabilir bir hale getirdi, örnek bir ilçe haline geldi ilçemiz de bunu kimse inkar edemez. Bu konular ile bizleri vurmak isterseniz avucunuzu yalarsınız. Bizler gelecek ailesi olarak emin adımlar ile yürütmekteyiz. Burada aklımıza hemen bir soru geliyor acaba Çaycuma'da teksiniz ya gelecek partisini ele geçirip kendinize arka bahçemi yapmak istiyorsunuz? Birde hani vekil veya belediye başkanı çıkartacaksınız ya kendinize destek mi arıyorsunuz? Siz önce gittiğiniz partiye ne kattınız ona bir bakın başka partilerin işlerine karışmayın. Siyaset yapamıyorsanız da işinize gücünüze bakın, dedikoduyla siyaset olmaz sizlerin genel merkezde tanıdıklarınızın gücü kongreyle gelmiş ilçe başkanına yetmez bunu unutmayın. İsterseniz siyasi partiler kanunu bir okuyun sonra adımlarınızı atın derim. İl başkanım sayın Mustafa Kutayer, ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımdan ve siz değerli dostlarımdan aldığım güç ile kongreye hazırlanıyoruz. Bu süreçte beni yalnız bırakmadıkları için herkese teşekkür ederim.”

Editör: TE Bilişim