DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş Zonguldak’ta yapımı devam eden Atatürk Devlet Hastanesi inşaatının tamamlanmadığını belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi.

Hastane eksikliğini vurgulayan Keleş “Gelin şu hastaneyi yakın bir tarihte açma sözü verin. Yoksa bu hastane açılmayacak, Zonguldak'ın mağduriyeti giderilmeyecek.” dedi.

Kentte camii inşaatı için harekete geçen bürokrat ve siyasilerin hastane için harekete geçmediğini belirten İl Başkanı Fatih Keleş açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Bu şehre borcunuz var. 20 senede bitiremediğiniz yollar, açamadığınız hastaneler, söz verip yerine getirmediğiniz vaatler ve dahası...

Borcumuzu ödeyeceğiz diye bir niyetiniz zaten yok ama fırsatınızda olmayacak çünkü gidiyorsunuz. Yaklaşan erken seçimde bavullarınızı toplayacaksınız.

Akıl alır gibi değil, hastane orada duruyor ve açılması için gayret gösterilmiyor. Ne olması bekleniyor.

Bir yatırımın nihayete ermesi için Sayın Cumhurbaşkanının açılışına geliyorum demesi mi gerekir. Kurdeleyi ben keseceğim demesi mi gerekir. Anlaşılan bunlar gerekiyor ki Zonguldak'a kazandırılan cami için harekete geçen bürokrat ve siyasiler hastane için harekete geçmiyor.

Zonguldak’ta adeta rahmetli Kemal Sunal'ın Zübük filmi çekiliyor.

Madem siyasiler, bürokratlar hastaneyi görmeyecek biz buradan çağrı yapalım.

Sayın Cumhurbaşkanı Zonguldak’ta ki prensinizin kulağını çekiniz. Bu şehirde hastanenin eksikliği çok büyük bir sıkıntıdır. Hastaneyi açsak doktor kadroları eksiktir. Prensiniz her gün cami önünde poz verip size bilgi verirken, hastaneye kör ve sağır duruyor. Onlar susuyor madem size buradan biz iletelim. Gelin şu hastaneyi yakın bir tarihte açma sözü verin. Yoksa bu hastane açılmayacak, Zonguldak'ın mağduriyeti giderilmeyecek.

Zonguldak’tan bilgi aldığınız prensinize ve sizlere bir kaç soru daha sormak isterim.

Filyos projesinde son durum nedir, kaç yatırımcı gelmiştir, tahmini kaç işçi çalışacaktır?

Ereğli'de tersanelerin durumu ile ilgili yapılan toplantılar ne oldu, nasıl bir sonuç ortaya konuldu. Tersanecilerin talepleri yerine getirilecek mi?

Biz irade gösterip bu sıkıntıları ve sorunları çözebileceğinize inanmıyoruz ama sizi bu problemleri çözmek için itmeye devam edeceğiz.

İlk seçimden sonrada Zonguldak'a ve tüm sıkıntılara DEVA olacağız.”