Zonguldak Kömürspor, Lig’in 27. haftasında  Anagold Erzincanspor ile 10 Mart Çarşamba günü saat 14.00'da deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Fener Sentetik sahada yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik adam Barış Şeref  yönetiminde gerçekleştirilen idman, saat 14.00'da ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. 3 Gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Çift kale maçla süren antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.  
KART CEZALISI, SAKAT OYUNCULAR VE KADRO DIŞI
Kırmızı lacivertli temsilcimizde Anagold Erzincanspor maçında kart cezalısı olan Berkan Akdeniz forma giyemeyecek. Öte yandan sakatlığı devam eden İhsan Furkan Deniz ve Serbay Yağız'da bu önemli maçta forma giyemeyecek.  Özellikle tecrübeli oyuncu Hakan Çevik takımla beraber çalışmalara başlamasına rağmen tam anlamı ile iyileşmediği ve Anagold Erzincanspor maçında forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak.  Batuhan Yılmaz ise kadro dışı olması nedeniyle sahada yerini alamayacak.   
ERZİNCAN’A HARAKET EDECEK
Kırmızı-lacivertli temsilcimiz yaptığı antrenmanla Anagold Erzincanspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak yarın öğleden sonra maçın yapılacağı yer alan Erzincan’a hakaret edecek.