İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Polis haftasını kutladı. Erkmen açıklamasında, “Türk Polis Teşkilatımızın 177. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevde olan mensuplarınıza aileleriyle birlikte sağlık içinde nice başarılı dolu yıllar emeklilerimize sağlık ve huzurlu bir yaşam dilerken, Devletimizin bekası, Milletimizin güven ve huzuru için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize ise saygılarımızı sunuyoruz.

Tarihten aldığı güç ve mazisine sığdırdığı başarılarla kanunlara saygılı vatandaşlara güven,saygılı olmayanlara ise korku veren Polis teşkilatımız, büyük önderimiz Atatürk’ün ‘’Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır’’ sözüne sadık kalarak bundan sonra da milletimizin emrinde olmaya şüphesiz devam edecektir.

Böyle önemli bir görevi yerine getiren Polis Teşkilatımız; daha iyi çalışma şartlarına kavuşturulmayı,3600 ek gösterge sözünün yerine getirilip özlük haklarının iyileştirilmesini beklerken maalesef hem 3600 ek gösterge sözü bugüne kadar yerine getirilmemiş üstelik çıkarılan yeni yönetmelik ile çalışma bölgeleri gibi kendilerini rahatsız edici uygulamalara gidilmiştir.  Siyasi getiri umudu olan hükümlerin hemen  yürürlüğe girmesi, aleyhte olan hükümlerin 2024 yılına bırakılması ise devlet aklının yerine seçim odaklı siyasi hesapların hükümetçe esas alındığını bize göstermiştir. Bizler liyakatın esas alınıp, canları pahasına çalışan tüm emniyet güçlerimiz  gibi Polis Teşkilatımızında huzur içinde, mutlu olduğu ve mutlu çalışacağı ortamı yaratacağımızın sözünü veriyor,bir kez daha kahraman Polis Teşkilatımıza ve Emniyet mensuplarımıza İyi Parti teşkilatı olarak sevgi ve saygılarımızı sunuyor, kazasız belasız iyi görevler diliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim