Ali Babacan’ın Genel Başkanı olduğu Deva Partisi’nin Zonguldak Kurucu İl Başkanı Avukat Fatih Keleş 2. yılını kutladı.

Keleş yaptığı açıklamada 2 yıl içerisinde üye sayısını 5’e katladıklarını 6 ayrı alanda eylem planı hazırladıklarını açıklayarak şu ifadeleri kullandı:
“Parti olarak 9 Mart 2020 tarihinde yola çıktık. O günden bu yana tüm Türkiye’de teskilatlanma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm illerimizde başkanlarımız görevlerinin başında. Türkiye genelinde 900 ilçenin 700’ü kadarı tamamlanmış durumdadır. Üye sayımızı bir yılda 5'e katladık. 6 ayrı alanda eylem planlarımızı açıkladık.

Sürekli sahadayız, vatandaşımızla hemhal oluyoruz. Bu pazar seçim olsa DEVA hazır sloganıyla ikinci yaşımızı karşılıyoruz.

Her konuda ciddi çalışmalar içerisindeyiz. Biz her konuda ortak aklı çalıştırarak programları yazıyoruz. Çalışılan, yazılan programların hiçbirisi sadece parti kurmaylarınca yazılmıyor. İlgili sivil toplum örgütlerini, akademisyenleri, uzmanları, konunun içinde olup canı yananları davet edip onlarla beraber bu süreçler yaşanıyor ve onların söylediklerin de işin içine katılmasıyla eylem planlarına dönüşüyor. Dolayısıyla yapılan her şey, memleketinin içerisinden süzülerek çözüm önerilerimizi ortaya koyuyoruz.

Aynı şekilde 81 il için de bu çalışmayı başlatmış durumdayız. Her bir ilimizin ilçeleriyle beraber yaşadıkları sorunları ve o sorunlara yönelik çözüm önerilerini de biz önümüzdeki bir sene içerisinde yerel seçimlerden önce tamamlamış olacağız.

Bu vesileyle de Zonguldak'ımız ve ilçeleriyle ilgili hayali, sözü, iletmek istediği olan herkesi de bu konuda bize katkı vermeye davet ediyoruz.

Biz zaten ilgili odalarla ve meslek örgütleriyle temas içerisindeyiz ve daha da fazla olacağız. Bütün bu süreci yönetebilecek kabiliyete sahibiz.

Bu pazar seçim olsa DEVA hazır diyoruz.”

Editör: TE Bilişim