Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Varol Demirköse ve Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.
KGD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Emen ve Başkan Yardımcısı Fadime Yılmaz Elma’nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Demirköse, yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Emen ve yönetimine hayırlı olsun diyerek, çalışmalarında başarılar diledi.
Aynı dilekleri paylaşan MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay da Merkez İlçe olarak sıkı bir şekilde üye çalışması yaptıklarını ve 2 bin yeni üye ile toplamda Zonguldak genelinde 4 bin üye olduğunu belirterek, MHP’nin büyük bir çıkış yakaladığını ifade etti.

Başkan Demirköse, seçimler yaklaştıkça Cumhur İttifakı olarak Zonguldak’ın her ilçe ve beldelerinde yoğun şekilde çalışmalar yaptıklarını ve vatandaşların MHP’ye olan ilgi ve alakaların artmasından son derece memnunluk duyduklarını söyledi. "2023 Haziran’ında Cumhur ittifakı zillet ittifakını yenerek yine kazanacak." diyen Demirköse, Türk halkının 6’lı masaya asla prim vermeyeceklerinin altını çizdi.