Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş’in sözlerine tepki gösterdi.

Demirköse, Keleş’in MHP için “Küçük ortak” sözlerine karşılık “Muhalefetin gereksiz minik tabela partisinin küfürbaz il başkanına tavsiyem had sınırını aşmaması Milliyetçi Hareket Partisini ağzına alırken dikkatli olmasıdır.” dedi.

Demirköse’nin açıklaması şu şekilde:
“Milliyetçi Hareket Partisi’ne küçük ortak ifadesini kullanan muhalefetin gereksiz minik tabela partisinin küfürbaz İl Başkanına tavsiyem had sınırını aşmaması Milliyetçi Hareket Partisi’ni ağzına alırken dikkatli olmasıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 15 Temmuz’daki duruşu, PKK, FETÖ ve bütün terör örgütleri ile mücadelesi ortadadır.

Cumhuriyetin ilk şehri Zonguldak’ın elindeki kaynaklardan haberdar olmayanlar bu ülkenin başına deva değil ancak bela olurlar.

Bizim 50 bin istihdam kapısı var sözümüzü anlama zekasına sahip olamayanlar önce işlerine sonrada aynaya baksınlar.

Bugün 50 bin insan çalışacak sözümüzü hayal görenler, anlaşılan geçmişte sadece TTK’da 50 bin, tersanelerde ise 10 bine yakın insan çalıştığından habersizler, uyudukları bellidir uyanmalarını tavsiye ederiz.

Sultan II. Abdulhamid Han döneminde başlayan bütün ülkemiz için stratejik ve ekonomik olarak önemli olan Filyos Projesi kapsamında 10 bin doğrudan 30 bin dolaylı yoldan istihdam olması hedef değil gerçektir.

Filyos Projesi’nde yatırımlar sürmekte, projenin altyapısının tamamlanmasında sona gelinmektedir.

Tersanelerde ise askeri gemi üretimi için yapılan girişimler son aşamaya gelmiştir.

Bu olaylardan haberdar olmayanlar, uyuyanlar, şehrimizin gelişmesini, insanlarımızın çalışmasını, üretimin artmasını istemeyenler eleştiri yapmaya devam etmektedir.

Filyos Projesi gündemde olmadığı dönemlerde 50 bin kadar insan istihdam edilen Zonguldak’ta bugün Tersaneler ve Filyos Projesi’nde 50 bin istihdam hedefi hayal değil gerçektir.

Hiçbir hedefi olmayanların, kafasını kuma gömenlerin, bir avuç kömür için bir ömür feda edenlerin memleketi Zonguldak’a zarar vermelerine asla müsaade etmeyiz.

Ayrıca Deva Partisi’nin İl Başkanı sözlerine dikkat etsin, Milliyetçi Hareket Partisi “DÜŞMAN ÜRETİYORLAR” sözünü ise kendisine iade ediyorum.

Gerek 15 Temmuz’da gerekse PKK, FETÖ ve bütün terör örgütleri ile mücadelede Milliyetçi Hareket Partisi, devletinin ve milletinin yanındadır.

Devletimizin ve milletimizin yanında olmayanlar ise düşmandır.

Kimin düşman ürettiği ve kimin düşmanlık yaptığı ortadadır."

Editör: TE Bilişim