CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve beraberindeki heyetin Zonguldak temaslarına ilişkin basın açıklaması yaptı.  

Açıklamasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirilen toplantılara katılanlara teşekkür eden Pulat, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, Genel Başkanımızın Başdanışmanı Erdoğan Toprak'a ve kendisinin başkanlığında oluşturulan milletvekili heyetimize, büyük bir ilgiyle, başarılı şekilde gerçekleştirdiğimiz toplantılarımıza katılım sağlayan kanaat önderlerimize, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarının, oda, dernek  ve sendikalarımızın değerli temsilcilerine, kadınlarımıza ve gençlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat açıklamasında şunları ifade etti:

"13 Ocak 2022 Perşembe günü Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile  "Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları, Kadın ve Gençlik Buluşmaları" başlıkları ile 3 ayrı toplantı yaptık. Yüksek katılımla gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızda, kanaat önderlerimiz, muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarının, oda, dernek ve sendikalarımızın değerli temsilcileri, kadınlar ve gençler  ile bir araya geldik. Türkiye ve Zonguldak gündemine ilişkin değerlendirmelerin yanında, toplantıya katılanlar özgürce istedikleri soruyu sordu. Genel Başkanımız da, kendisine yöneltilen soruları  cevaplayarak, partimizin çözüm önerilerini paylaştı. Zonguldak açısından verimli ve başarılı bir çalışma oldu.

Bu anlamda, davetimize katılan, görüş, eleştiri, öneri ve soruları ile bize önemli katkılar sunan kanaat önderlerimize, sivil toplum kuruluşlarının, oda, dernek ve sendikalarımızın değerli temsilcilerine, muhtarlarımıza, kadınlarımıza ve gençlerimize, mazeretleri nedeniyle katılamayan ama gönülleri bizimle olan tüm davetlilerimize çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca,  Milletvekillerimiz Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz'a, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, il ve ilçe yöneticilerimize, il genel ve belediye meclisi üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve bu toplantıların yapılmasında emeği olan tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum”

Editör: TE Bilişim