Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Oruç'un görüşmesinde Zonguldak ve Kdz.Ereğli'de konuşuldu.
Ulaştırma Bakanı, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı ile de görüşen Başdanışman Oruç, sosyal paylaşım adresinden şunları paylaştı:
"Bugün ne kadar bereketli, ne kadar güzel bir gündü. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, sayın Ulaştırma Bakanımız ve Milli Eğitim Bakan Yardımcımız ile görüşme imkanım oldu. Her makamla ele aldığımız diğer konuların yanı sıra ortak bir gündem de vardı. Doğup büyüdüğüm memleketimin sorunları, ihtiyaçlarını bulduğum her fırsatta devletimizin liderine ve ilgili makamlara taşımaktan, çözüme bir nebze de olsa katkı sunmaktan gurur duyuyorum."

EREĞLİ OSB'YE YATIRIM
Başdanışman Oruç'un yönlendirmesi ile, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi'nin çalışmaları doğrultusunda Alman ve İzmir firmalarının yanı sıra Ereğli'den de bir firmanın destekleri ile Ereğli Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni bir fabrika kurulacak. Bu fabrika yaklaşık 300 kişiye de istihdam sağlayacak. Güneş enerjisi üzerine dünyanın sayılı markaları arasında yer alan firma ile birlikte gerçekleştirilecek bu yatırım yeni iş kapısı açacak.

Editör: TE Bilişim