Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı kongresi sonrasında ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen ve MHP Genel Merkezi tarafından ihraç edilen Niyazi Kıransoy, sosyal medya hesabından sert açıklamalar da bulundu. Kıransoy, ‘’Bu süreçte beni bu duruma getiren E.Semih Yalçın, Erkan Haberal ve Halil Öztürk’ü kutluyorum. MHP adına beni istifa ettirmeyi başardılar artık MHP Zonguldak’ta iktidar olur’ ’ifadelerine yer verdi. 

İŞTE KIRANSOY’UN YAPTIĞI SERT AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE

"Ben Türk Milletini, Sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye, rüşvet ve hile çiğnenen, çiğnetilen hukuk düzenlerine, ahlâktan mahrum bir hürriyete, tefeciliğe, karaborsaya yer veren bir iktisadi yapıya çağırmıyorum.

Türklük şuur ve gururuna, İslâm ahlâk ve faziletine, yoksullukla savaşa, adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe, kısacası hak yolu, hakikât yolu, ALLAH YOLU'na çağırıyorum."

Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ Merhum Başbuğumuzun bu çağrısına icabet edip 1987 yılından bu tarafa üyesi bulunmaktan şeref duyduğum MHP’nin üyeliğinden gelişen olaylara şahsıma ve arkadaşlarıma yapılan haksız davranışlara artık tahammülüm kalmamıştır. Bence kutsal bir dava olan milliyetçi hareket birkaç kişinin sahsı egosunu tatmin etme aracı olmuştur. Ülkücünün değeri olmayan bir mecrada bulunmak bu aşamadan sonra züldür. Şahsımı ihraç etme noktasında cevval olan siyaset bezirganları dün başka siyasi adreslerde idi yarın menfaatleri gereği yine başka siyasi adreslere gideceklerdir bu tarihin akısındaki olaylarla sabittir.

Bu süreçte Beni bu duruma getiren E.Semih YALCİN, Erkan Haberal ve Halil ÖZTÜRK'ü kutluyorum MHP adına beni istifa ettirmeyi başardılar artık MHP Zonguldak ta iktidar olur..

Editör: TE Bilişim