DEVA Partisi İl Başkanı Av. Fatih Keleş, Genel Başkanları Ali Babacan başkanlığında gerçekleşen toplantıda seçim stratejilerini görüştüklerini ifade etti. İl Başkanları toplantısının ardından Seçim İşleri Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Av. İdris Şahin başkanlığında toplandıklarını ifade eden Keleş, Baskın ve erken genel seçime teşkilatlar olarak hazır olduklarını vurguladı. 
Keleş, AKP İktidarının seçim kanunun da değişikliğe gitmek için çalışmalar yaptığını kaydederek, “İktidarda kala bilmek için her yola başvuruyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar sandık halkımızın önüne geldiğinde gerekli dersi alacaklardır. Ülkeyi karanlığa ve yoksulluğa sürükleyen mevcut iktidar ve ortağı sandıkta halktan tokatı yiyecektir” diye konuştu.

DEVA Partisi İl Başkanı Av. Fatih Keleş, Genel Başkanları Ali Babacan’ı Zonguldak’a iftar programına davet etti. Babacan, programlarının uygun olması halinde Zonguldak’a gelmek istediğini kaydederek Keleş’e; “Rödövanslı saha sahiplerinin bir+bir asgari ücret sorununu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı çözüme kavuşturdu mu” diye sordu. Keleş, Sorunun adeta kangren olduğuna vurgu yaparak çözümlenmediğini açıkladı.

Editör: TE Bilişim