CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka Zonguldak’ta parti yönetimi ve parti üyeleriyle birlikte yaptığı toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

Aylin Nazlıaka yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Kotalar bize dar rotamız iktidar diyerek omuz omuza yola çıktığımız ,Kadını, genci, yaşlısı, her yurttaşın gönlünde yer bulan, kadın kollarımızın gücüne güç katan her şartta ve koşulda  yanımızda dim dik duran, evimizde şehrimizde kendisini ikinci kez ağırlamaktan onur duyduğum Çok Değerli Kadın Kolları Genel Başkanım Aylin Nazlıaka ,MYK arkadaşım,

Değerli İl Başkanım,Merkez ilçe başkanım,kadın yönetici arkadaşlarım,Kk ilçe başkanlarım,

Yazılı, görsel ve internet medyasının değerli temsilcileri,

Sevgili dostlar,

Ülkesi için benimle aynı duyguları paylaşan,

Aynı kaygıları taşıyan,

Aynı zorlukları sırtlanmaya hazır olan kıymetli yol arkadaşlarım,

hepiniz hoş geldiniz.

Konuşmama yaparken ,gecesi gündüzüne karışan ,çocuğundan evinden fedakarlıkla görevini en iyi şekilde yerine getirmek için uğraşan çok kıymetli ilçe başkanlarımı yanıma davet etmek istiyoruM.

Alaplı Kadın Kolları Başkanımız Yaşare Kayık

Çaycuma Kadın Kolları Başkanımız Senem Ağzıküçük

Devrek Kadın Kolları Başkanımız Emine Kara

Ereğli Kadın Kolları Başkanımız Naile Bingöl

Gökçebey Kadın Kolları Başkanımız Nermin Bozaklı

Kilimli Kadın Kolları Başkanımız Nejla Par

Kozlu Kadın Kolları Başkanımız İlke

Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanımız Zehra Sekme

Ülke olarak siyasal iktidarın halktan aldığı gücü halkın çıkarlarını korumak üzere kullanacağı yerde, kendi çıkarlarını ve yandaşlarını büyütmek için kullandığı, kendine muhalefet eden her kişiyi, kurumu veya partiyi cezalandırma, mensuplarını da korkutma üzerine kurduğu karanlık günlerden geçiyoruz.

Değerli arkadaşlarım ülkemiz devrim tarihinin biz kadınlara geçmişte Nene Hatunların, Kara Fatmaların yüreklice üstlendiği ve miras bıraktığı vatanın ve halkın çıkarlarının savunulması için mücadele görevini bu karanlık günlerde yine bizlere veriyor.

Buradan ülkemize ve dünyaya haykırıyoruz ki Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını savunmak bizim için geçmişimize namus ve şeref borcu, geleceğimizin inşasında da yaşamsal bir zorunluluk ve sorumluluktur.

Bu sorumluluğun ve görevin bilincinde olan Cumhuriyet Halk Partili Kadınlar olarak emeğin ve mücadelenin olduğu her yerde çağdaş, demokratik, laik bir sosyal hukuk devletimizi korumak ve partimiz ilkelerini, kadına verdiği değeri hiçbir sınıf ve görüş farkı gözetmeksizin, tüm kesimlere aktarmak için Partimizin üyesi siz değerli kadınlarımızı bu birlik, beraberlik ve dayanışma çayı aracılığıyla şiddetin, sömürünün olmadığı, onurlu ve çağdaş yaşam mücadelemize omuz vermeye davet ediyoruz.

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Zaman ilerledikçe, ilim geliştikçe, medeniyet dev adımlarıyla yürüdükçe; hayatın, asrın bugünkü gereklerine göre evlat yetiştirmenin güçlüklerini biliyoruz. Anaların bugünkü evlatlarına vereceği terbiye, eski devirlerdeki gibi basit değildir. Gerekli özellikleri taşıyan evlat yetiştirmek, pek çok özelliği şahıslarında taşımalarına bağlıdır. Bu sebeple kadınlarımız, hatta erkeklerden daha çok aydın, daha çok feyizli, daha fazla bilgin olmaya mecburdurlar!” sözünün ışığında ve görevimizin bilincinde olarak mücadeleyi asla bırakmayacağımızı belirtir, gücümüzün birliğimizden geleceğini bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Gün el ele gönül gönüle seçime kadar sevdamızı dağa taşa yazarak,

Zonguldak’ta çalınmadık kapı,

Girilmedik ev, kahve, iş yeri bırakmamak için hep birlikte çalışacağız.

Yüreklerimizi,

Sevdamızı,

Bir potada kaynatıp,

Tek bir yürek gibi çarpacak yüreklerimizle bir destan yazmaya kararlı dostlar. Ülkenin karanlığa sürüklenmesine izin vermeyecek duyarlı vatandaşlar

Bu kavgaya,

Bu çabaya,

Alın terimizi,

Emeğimizi bir araya getirmeye kararlı yürekler bugün burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum”dedi.

Editör: TE Bilişim