AK Parti Merkez İlçe Mahalle Teşkilatları olarak bu akşam gerçekleşen Baştarla, Mithatpaşa ve Çaydamar Mahalle Teşkilatları ile bir araya gelen Mükerrem Ayçiçek teşkilatlar ile değerlendirmelerde bulundu.
Yapılan toplantılar ile ilgili açıklamada bulunan Ayçiçek:
"AK Parti Merkez İlçe Mahalle Teşkilatlarımız aksi bir durum olmaması durumunda her Çarşamba günü gerek Parti binamızda gerek mahallelerde bulunan Mahalle Teşkilat bürolarımızda gerekse Mahallelerimizde belirledikleri mekanlarda toplantılarını gerçekleştiriyorlar. Bende bu akşam Baştarla, Mithatpaşa ve Çaydamar Mahallelerimizin Teşkilatları ile bir araya geldim. AK Parti iktidarımızın 19. Yılını kutladığımız bugün tüm teşkilatlarımız ilk günki aşk ile arı gibi çalışmalarına  devam ediyor.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belirttiği gibi " 19 yıl içerisinde  hamdolsun milletimizin teveccühü ile bugünlere geldik. Herhangi bir sıkıntıyı yaşamadan ülkemize hizmet yolunda sürekli artarak devam eden bir hizmet yolumuz oldu. Ülkemizin dört bir yanını biz alt yapı üst yapı hizmetleri ile donattık. Bu hizmet yarışımız hep devam ediyor. Bu konuda da asla fire vermedik.” Karadeniz’de doğal gaz olayı ile ilgili attığımız adımı neticelendirdiğimizde doğal gazı çıkarmaya başladığımız  anda inşallah müjdeyi vereceğiz. Biraz sabır. Oradan doğal gazı çıkarttığımız anda sadece devletin kasasına girmeyecek, aynı zamanda vatandaşımızın da kasasına girecek.” AK Partimizin Yıl dönümü olan bu gün, millet için dünden daha çok gayret ile çalışma vurgusunda tekrar birleştik. Tüm mahalle, belde, köy temsilci Başkan ve Yönetimlerine hayırlı toplantılar dilerim. ' dedi.

Editör: TE Bilişim