Selim Alan’ın Mustafa Çağlayan ve Abdullah Karagüzel buluşmasına sinirlenen Ömer Erbay’dan şok paylaşımlar

Zonguldak Ak Parti teşkilatı içinde devam eden huzursuzluğa yeni bir halka eklendi. 
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın merkez ilçe başkanlığı görevinden aldırdığı Mustafa Çağlayan ve kendisi ile birlikte hareket eden isimler ile uzun aradan sonra bir araya gelmesi farklı yorumlara neden oldu.
Bu buluşmanın ardından Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek başkanlığında Teşkilat Başkanı olarak görev yapan Ömer Erbay bu buluşmanın ardından yaptığı; “Bu aralar matematikle epey vakit geçirecez galiba.
'çap' yarı çap, yuvarlak
‘Paralel’ eğik, yapı bina” paylaşımı ile rahatsızlığını dile getirdi.
Erbay sonraki paylaşımlarında ise imalarına devam etti.
”2001 12 batık banka soyanlar” yazan bir videoyu; “Bütün sahtekarlar toplanmış” notuyla paylaşan Erbay’ın sonraki paylaşımı ise altı muhalefet partisi liderinin yaptığı yemekli toplantı fotoğrafı oldu. Erbay bu fotoğrafı ise; “Altılı masa yıkım ekibi! Bastığınız yerde ot bitmez”
Alan ve Çağlayan’a “Paralel yapı” iması yapan Erbay’ın paylaşımları merkez ilçe yönetimi ve teşkilat içinde yeni bir tartışma başlattı. 
Teşkilatın her kademesini dizayn etme çabasında olan Belediye Başkanı Alan ile yeterli teşkilat performansı sergileyememekle eleştirilen Merkez İlçe yönetimi arasında kriz daha da derinleşmiş oldu.

Editör: TE Bilişim