Altın İğne Nasıl Uygulanır? Yöntemleri Nelerdir?

Fraksiyonel radyo frekans tedavisi olarak bilinen altın iğne tekniği cilt yenileme özelliğine sahiptir. Cildin deformasyona uğrayan kısmına gönderilen frekans enerjisi ciltte hasar oluşturur. Böylece cilt yeniden onarılmaya başlar. Azalan kolajen üretimi yeniden tetiklenerek arttırılır.

İşlem öncesi cilt derinlemesine temizlenir ve anestezik krem kullanılır. Daha sonra özel olarak kullanılan cihaz cilt yüzeyinde gezdirilir. Bu şekilde mikro iğneler ciltte hasar oluşturur. Cihazdan çıkan yüksek frekanslı radyo dalgaları cilt altına gönderilir ve bu şekilde cildin yenilenmesi ve gençleşmesi sağlanır.

Altın İğne Uygulaması Ne İşe Yarar?

Hassas bir yapıya sahip olan insan cildi çevresel faktörlerin etkisi ve yaşlanma ile birlikte olumsuz etkilenir. Bu nedenle cilt bakımı için her geçen gün yeni uygulamalar kullanılır. Bu işlemlerden biri olan ve devrim niteliğinde adlandırılan altın iğne yöntemi cilt kusurlarını iyileştirir.

 Yüzde ve vücudun birçok farklı noktasında kullanılabilen altın iğne tekniği sağlıklı bir görünüm sunar. Özellikle ince kırışıklıkların yok edilmesinde, akne ve yara izlerinde, gözeneklerin sıkılaştırılmasında ve lekelerin giderilmesinde etkili bir role sahiptir.

Altın İğne Hangi Mevsimde Yapılır?

Her mevsim ve her cilt tipine kontrollü bir şekilde uygulanan altın iğne yönteminde dikkat edilmesi gereken en önemli husus güneş ışınlarıdır. Dolayısıyla dikkat edildiği takdirde altın iğne tekniği yaz aylarında da kullanılabilir.

Altın İğne Fiyatları 2022

Kişiye özel planlanan altın iğne fiyatları işlem ve seans sayısına göre değişir. Fiyat bilgisi için hemen bizimle iletişime geçmeyi unutmayın.

Lazer Epilasyon Uygulaması

 Genellikle lazer epilasyon klasik yöntemler dışında teknolojik ve modern cihazlar sayesinde vücutta bulunan tüm kıl ve tüyleri yok ediyor. Her geçen gün popülerliğini arttıran lazer epilasyon işlemi günümüzde en çok tercih edilen uygulamalarından biridir. Bay bayan herkesin tercih ettiği bu uygulama ortaya koyduğu başarılı sonuçlar doğrultusunda daha fazla bilinmeye başlıyor.

 Cihaz başlığından çıkan lazer ışınları dokulara zarar vermeden kıla rengini veren melanin pigmentini tahrip eder. Tahribata uğrayan kıl kökleri zamanla inceleyerek en son seanstan sonra yok olurlar. Ayrıca lazer epilasyon cihazları sayesinde insanlar ömür boyu istenmeyen tüylerden kurtularak sağlıklı ve temiz bir vücuda sahip olurlar.

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer teknolojisi ve lazer enerjisi sayesinde istenmeyen tüyler kalıcı olarak ortadan kalkıyor. Lazer epilasyon sağlıklı bir şekilde lazer ışınları yardımı ile kıl folikülünün yapısını bozarak hedeflenen bölgeden kıl çıkmasını tamamen engeller.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Vücudun her noktasına güvenilir bir şekilde uygulanan lazer epilasyon cihazları farklı dalga boylarından oluşur. Bu nedenle yapılan analizler doğrultusunda cilt tipine uygun cihaz tercih edilerek cilt yüzeyinde gezdirilir. Yapılan bu işlem sırasında lazer demetleri deri altına nüfus ederek kıl köklerini kurutur.

Lazer Epilasyon Yöntemleri Nelerdir?

Farklı dalga boyuna ve ışın demetine sahip olan lazer epilasyon cihazları kıl tipine uygun olarak tercih edilir. En çok kullanılan lazer epilasyon yöntemleri buz lazer, diode lazer, alexandrite lazer, IPL lazer ve nd lazerdir

Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?

Ölü hücreleri karbon peeling ortadan kaldırarak cildin yenilenmesini sağlayan önemli bir cilt bakım işlemidir. Cilt yüzeyinin soyulmasını sağlayan karbon peeling, lekesiz ve pürüzsüz bir cilt görünümü sunar.

Cildi sıkılaştırarak genç bir görünüm sağlayan karbon peeling herkese uygulanabilir. Cildinde, yüzünde leke ve kırışıklık bulunan kişiler bu cilt bakım işlemi sayesinde sağlıklı bir görünüm elde ederler.

Karbon Peeling Fiyatları

Uzman kişiler gözetiminde yapılan karbon peeling bir çeşit lazer uygulamasıdır. Cilde uygulanan karbon solüsyonu sonrası lazer ışınları cildi uyarır.

Böylece cilt ölü hücrelerden arınır. Bu bağlamda karbon peeling fiyatları cildin hasarlı yapısı doğrultusunda belirlenir.

Editör: TE Bilişim