-ÖZEL HABER-
Ahmet Erdoğan ve Bahçelievler İlkokulu’nda dönüşümlü eğitim öğretim uygulanıyor. İki okulun birleştirilmesi nedeniyle veliler hijyen konusunda okulun yetersiz olduğunu iddia etti. 
Ahmet Erdoğan İlkokulu’na ait binanın dönüşümlü kullanılıyor olmasından veliler rahatsızlık duyuyor. Okuldaki temizlik sorunlarına dikkat çeken veliler, sınıfların dezenfekte edilmediğini ve temizlik personellerinin yetersiz olduğunu ifade ettiler.
Konuyla ilgili Z HABER’e konuşan Ahmet Erdoğan idaresi ise velilerin pandemi koşullarındaki hassasiyetlerini anladıklarını ve gerekli önlemleri aldıklarını söyleyerek, “Bahçelievler İlkokulu’nun başlangıç saatiyle bizim ders bitimimiz arasında 45 dakika gibi bir zaman var. Bu aradaki zamanda okulu pırıl pırıl yapıp teslim ediyoruz. 3 bizim 3 de Bahçelievler’in temizlik personeli var. Okulda toplam 6 kişi bu anlamda çalışıyor. Okul idaresi olarak her gün gerekli denetimleri yaparak, kontrol ediyoruz ve çocuklarımızın sağlığını önemsiyoruz. Gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Eksiğimiz vardı ama Okul aile birliği üzerinden 1 tane daha personel işe aldık. Hatta çocuklar, tuvaletten sonra bir yerleri ellemesin diye bütün lavabolara fotoselli musluk taktırdık. Okulumuz her zaman herkesin ziyaretine açıktır.” dedi.

Editör: TE Bilişim