-ÖZEL HABER-
Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı her okul bünyesinde ücretsiz anaokulları projesi kapsamında Karaelmas Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi’nde (eski adıyla Ticaret Meslek Lisesi) ücretsiz anasınıfı hizmeti için öğrenci başvuruları bekleniyor.

Önkayıtlar başladı!
KTMAL bünyesinde açılacak anasınıfı için Okul Müdürü Sinem Kutlu velileri kayıt yaptırmak için başvurmaya davet ediyor. Sınıf mevcudu dolduğunda anasınıfı faaliyetlerine başlayacak.
Muhtarların ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 5 yaş grubu çocukların velilerine ulaşamadığını belirten Müdür Kutlu, anasınıfının tamamen ücretsiz ve 9.00 ile 15.00 arasında olacağını belirtti. İhtiyaca göre ek ücretle birlikte 17.00’ye kadar kulüp kurularak eğitimin devam edebileceğine değinerek “5 yaş grubunda olan ve okul bölgesine yakın bulunan çocuklarımızı anasınıfımıza kaydolmaya bekliyorum.” dedi. 
Ayrıca bu sene açılacak sınıfa ilk etapta 10 çocuk kabul edilecek. İlerleyen süreçte sayının 15 olması bekleniyor. Okul Müdürü Sinem Kutlu bu sene için başka sınıf açmayacaklarını ancak seneye talebe göre bir sınıf daha açabileceklerini belirtti. 
Ücretsiz olarak hizmet verecek KTMAL anasınıfında yemek verilmeyecek ancak yemek ihtiyacını velilerle organize olarak çözebileceklerini belirten Müdür Kutlu, “Kantincimiz çok güzel. Belli bir meblağ karşılığında yemek sorununu çözebiliriz.” dedi.
KTMAL Anasınıfına kaydolmak için 0541 742 4927 numaralı telefondan okul müdürü ile irtibata geçilebilir.

Editör: TE Bilişim