-Özel Haber-

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, maddi manevi konusunda zor günler yaşayan 2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. 
Zonguldak Kömürspor yönetiminin  sezon öncesi ulaşılması gereken yerlere ulaşılmadığını belirten   Başkan Gebeş, ayrıca  Zonguldak Kömürspor şehrin tanıtımında en önemli etkindir. Bu anlamda Zonguldak'ın önde gelenleri bir araya gelerek Zonguldak Kömürspor'u nasıl yukarılara taşıyabiliriz ve nasıl destek oluruz anlamında toplantı yapmalıdır "ifadelerine yer verdi. 

 

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR BİZİM HERŞEYİMİZ 
Başkan Gebeş; Zonguldak Kömürspor hakkında konuşacak olursak, Gündemdeki konular geniş çaplı konuşulması gereken bir konu. Zonguldak Kömürspor bizim çocukluktan beri aşkımızdı.  Şehrin bu anlamda kenetlenemediğini, ama ben sezon öncesi ulaşılması gereken yerlere ulaşılmadığını düşünüyorum. 
Zonguldak’ın 5 tane milletvekili var, O kadar Belediye Başkanları var, Siyasi parti temsilcileri var, Sivil toplum örgütleri var, şehir bizim herşeyimiz Zonguldak Kömürspor da şehrin tanıtımındaki en önemli etkendir. Bu camia bir araya gelip bir toplantı yapılabilirdi. Herkes bir görüş sunup Zonguldak Kömürspor’umuzu nasıl iyi yerlere getirebiliriz diye konuşulabilirdi"ifadesine yer verdi.

Editör: TE Bilişim