Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nin başarılı ve çok sevilen göğüs hastalıkları uzmanı Dr. Emine Gencer Zonguldak’tan ayrılma kararı aldı.
Hastalarla kurduğu güzel iletişim ve tedavi uygulamalarında yarattığı memnuniyet ile hastanenin en fazla hasta kabulü yapan hekimlerinden biri olan Gencer’in ayrılığı büyük üzüntü yarattı. Mesai saati bitmesine karşın kimseyi geri çevirmemek adına geç saatlere kadar hasta kabulü ile bilinen Gencer’in anne ve babasının durumu nedeniyle Nevşehir’de özel bir hastanede çalışma kararı aldığı öğrenildi.

PANDEMİ İLE MÜCADELEDE EN ÖNDE ÇALIŞTI
Dr. Emine Gencer kovıd 19’un başlamasının ardından en önde ve sürekli çarpışan isimlerden biri oldu. Hastalarla ilk temas, teşhis ve tedavi süreçlerini yöneten Gencer, kendisi de koronavirüse yakalanlar arasında yer aldı. Tedavi sürecinde bile hastalarını ihmal etmeyen ve evden takip ettiği izleme ve değerlendirmeler ışığında iyileşmeleri için mücadele eden Gencer, çok yoruldu ama pes etmedi.

ZONGULDAK’TA SON GÜNLERİ
Hafta başından itibaren görevinden ayrılması beklenen Gencer’in ayrılmasından haberdar olmayan pek çok hastasının ise kısa süreli bir şok yaşaması kaçınılmaz görülüyor. Daha önce de ayrılması gündeme gelen Gencer, pandemi ile mücadele nedeniyle bu ayrılığını uzatmak durumunda kalmıştı.
Z HABER olarak Dr. Emine Gencer’e Zonguldak’a hizmetleri, güzel yüreği ve hastaların tedavisinde gösterdiği özveri için  teşekkür ediyor sağlık diliyoruz.

Editör: TE Bilişim