-ÖZEL HABER-
TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da üst üste alınan yenilgiler sonrasında görevine son verilen Teknik Adam Cafer Aydın'ın boşluğunu yeni Teknik Adam gelene kadar Teknik Adam Barış Şeref dolduracak.
Yarın saat 16.00'da Fener Sentetik sahada yapılacak olan idmanda takımın başında yer alacak olan Teknik Adam Barış Şeref, ilk açıklamasını da Z HABER'e yaptı.
GEÇEN SEZON TAKIMIN BAŞINDA KİMSE YOK DİYE KALMIŞTIM
Zonguldak Kömürspor yönetimi yeni Teknik Adamla anlaşana kadar takımın başında yer alacağını ifade eden Şeref, "Geçen sezon takımın başında kimse yok diye takımın başında kalmıştım. Bu sene ise asla böyle bir şey olmayacak. Sadece günü birlik gideceğim takımı çalıştıracağım, çocuklar antrenmansız kalmasın diyerek. Zonguldak Kömürspor camiasına bu şekilde hizmet edeceğim. Yeni Teknik Adam geldiğinde ben yeniden kendi işimin başına döneceğim. "dedi.
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR BİZİM TAKIMIMIZ
Zonguldak Kömürspor A. Ş. Başkanı Hakan Hürfikir geçici olarak takımı çalıştırır mısın ricasında bulunduğunu ifade eden Şeref, "Hakan Hürfikir başkan yarın için takımı çalıştırırmısın dedi, bende bu takım bizim takımımız tabi çalıştırırım dedim."
YARIN BAŞLIYORUZ
Takımla beraber çalışmalara yarın saat 16.00'da başlayacaklarını dile getiren Şeref, " Yarın saat 16.00'da takımla beraber idmanlara başlayacağız. İnşallah birkaç gün içinde yeni teknik adam ekibi ile anlaşılmasın ardından takımı alır çalışmalara başlar." dedi.