-ÖZEL HABER-

Ak Parti’de seçim hazırlıkları devam ederken Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’un görevine devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.
Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Genel Merkezi’nin çalışması ile çok sayıda ilde il başkanının değişeceğinin gündeme gelmesi ile Zeki Tosun Z HABER’e açıklamalarda bulundu.
Tosun uzun süredir “İl başkanlığından gidiyor” şeklinde yapılan haberler neticesinde “Tabi ki gideceğim. Buraya kazık çakmadık ki.” dedi.
İl Başkanı Tosun İl Başkanlığı görevinden istifa edeceğini belirterek “Seçimden bir iki ay önce il başkanı değişmez. Parti olarak seçim çalışmalarına başladık. Şimdiden tedbir alınır ona göre gelecek arkadaşımız seçim çalışmalarını ve teşkilatlanmayı organize eder. 3 dönemdir il başkanlığı yapıyorum. Zaten istifa edeceğim. Buraya kazık çakacak halim yok. Genel merkezimizin yeni yapılanma ile ilgili çalışmaları var. Sadece ben değil ülkenin hemen her yerinde değişiklikler olacak. Görevi bir başkasına devredeceğiz. Ama yarın mı olur 2 ay sonra mı olur bir şey diyemem. Genel Merkezimizin takdiri. ‘Gidecek, gidiyor, az kaldı’ demek doğru değil.” dedi.

Editör: TE Bilişim