En iyi oyuncu ekran kartları hangileridir? Bilgisayarlarda görüntü kalitesini etkileyen temel konu ekran kartıdır. Ayrıca monitörünüzün Hz ve MS’i de görüntünün kalitesine etki eder. Oyun veya günlük kullanımda da kusursuz bir performans için en doğru ekran kartı seçimi yapmanız gerekir.

Sapphire Pulse OC Radeon RX 580

Beğenilen ekran kartlarından biri olan RX 580, 1257 Mhz hızından gücünü alıyor VR teknoloji için tasarlanması bu tür oyunlarda daha fazla verim almanızı sağlıyor.

MSI Radeon RX5500 XT

Kendine ait yazılımı ile RX5500 Xt, oyun alanında beklentilere en iyi şekilde yanıt veriyor. Oyun hızını arttıran yazılıma sahip olan ekran kartı arka planda çalışan gereksiz uygulamaları sona erdiriyor. Böylece güç tüketiminde de önemli bir tasarruf elde ediliyor.

Saphire Pulse RX 570

Fiyat ve performans ürünü RX 570400 serilerinden sonra çıkan en iyi ekran kartlarından bir tanesidir. 1325 Mhz çekirdek hızı bulunan ekran kartı 7000 Mhz bellek hızına sahiptir. Böylece yüksek oyunlarda iyi bir FPS hızına erişmenizi sağlar.

ASUS TUF GTX 1660 Super

GTX 1660 Super, orta segment ekran kartlarından bir tanesidir. Güncel oyunların hepsini ultra yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. Doğru bir ana kart ve kaliteli bir işlemci ile uzun yıllar kullanabilirsiniz.

MSI GeForce GTX 1050 Ti

Çift fanlı yapısı ve hafif olmasıyla öne çıkan GTX 1050 Ti, piyasaya çıktığı andan itibaren en çok satın alınan modellerden bir tanesidir. Günümüzde de ekran kartı başarılı satışlarına devam ediyor. 1752 Mhz çekirdek frekansı bulunan ekran kartının bellek frekans hızı ise 7008 Mhz olarak açıklandı.

XFX AMD Radeon RX 5600 XT

Soğutma sistemiyle öne çıkan RX 5600, kullanıcıların beğenisini kazanan ekran kartlarından bir tanesidir. Büyüklüğü nedeniyle bazı kasalara monte edilememektedir. Minimum 450W’lik bir kasa ile ekran kartını çalıştırabilirsiniz. Ekran kartlarına karar vermeden önce topladığınız sistemin birbiriyle uyumlu olması en önemli konulardan bir tanesidir. Yoksa istediğiniz verimi alamayabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim