Metin2’de Pvp Serverler Dönemi

2006-2010 yılında yüksek oyuncu sayısı ve 50’ye yakın sunucusuyla zirvede yer alan Metin2 TR, oyuncuların isteklerine ve eksiklere çözüm bulamadığı için Özel sunuculara sahip pvp serverler dönemi başladı.

Bu dönemin başlamasında etkili olan bir diğer faktör de Metin2 TR’nin çok zor olmasıydı. Daha kısa sürede yüksek leveller, güçlü silahlar, daha hızlı yürüme ve koşma, daha çok hasar verme ve değişik zırhlar ve kostümler arayışında olan oyuncular pvp serverler’i tercih ettiler.

Zorluk düzeyine ve oyun tarzına göre Emek ve Wslik olarak ayrılan metin2 pvp sayısı giderek arttı ve yeni bir sektör meydana geldi. Pvp sunucu kurucuları ve oyun yönetimleri daha fazla etkinlik, etkileşim ve değişim vadederek Metin2’yi yeniden kurguladılar.

Metin2 ‘de Neler Değişti?

  • Level sınırlarını, karakter görünümlerini, köylerdeki düzeni, haritaları, bazı slotları ve becerileri değiştirdiler.
  • Metin2’ye has nostaljik ruhu bozmadan yapılan bu değişimler oyuncular tarafından onaylandı ve yeni gözde pvp serverler oldu.
  • Metin2 TR’de yapılan güncellemeler takip edilerek yeni sunuculara bütünleşmiş edildi.
  • Oyuncuların değerlerine sahip çıkmak adına güvenlik sistemleri geliştirildi ve düzene uymayan oyuncular engellendi. 

Deneyimli GM’ler ve oyun yönetimleri tarafından idare edilen serverler oyuncuların değişim ihtiyaçlarını karşıladılar. Oyundaki eksikleri gözlemleyerek yeni kasılma haritaları, metin taşları, bosslar, slotlar, eşyalar ve NPC’ler eklediler.

Pvp serverler yüksek oyuncu sayılarıyla hizmet vermeye devam ediyorlar. En önemli değişikliklerden biri de normalde çok vakit alan becerileri geliştirme, zırhlı ata sahip olma ve görevleri tamamlama gibi konularda kolaylık sağlamaları.

 Metin2 TR’de ihmal edilen lonca turnuvaları, ws turnuvaları, yılbaşı ve özel günlerde yapılan etkinliklere pvp serverler de daha çok yer veriliyor.

Oyun içerisinde gördüğünüz eksiklikleri ve değişim isteklerinizi oyun yönetimine daha kolay iletebiliyorsunuz ve cevap alabiliyorsunuz. Arkasındaki güçlü ekipleriyle güvenli ve keyifli bir oyun deneyimi sunan uzun ömürlü Metin2 pvp serverler’e siz de katılabilirsiniz.

Kaynak : https://pvpserverci.com/

Editör: TE Bilişim