En popüler bikini modeli, 2022 modasından payını alıyor ve bağlama detayları ile karşımıza çıkıyor. Bağlama detaylarının kullanıldığı cropları ve büstiyerleri oldukça sevmiştik. Bikini modellerinde de ince bağlama detayları son derece zarif görünüyor. En popüler bikini modeli olan metal detaylı kesimlerde ise renkler ön plana çıkıyor. Turuncu, pembe gibi yaz renklerini bikinilerde kullanmaya başlıyoruz.

2022 Bikini Modası

Bikini modası her yıl değiştiği için yaz alışverişlerimizi güncellememiz gerekiyor. 2022 bikini modellerinde, geçtiğimiz yıl kullanılan birçok detayı göremiyoruz. Yüksek bel bikiniler geçen sezonun en sevilen parçalarıyken bu yıl neredeyse hiç görmeyeceğiz. Daha zarif kesimlerin kullanıldığı modellerde ince dokunuşlar yapılmış.

Bikini altları, yüksek bel olmadığı gibi spor kesim değil. Zincir aksesuarlarla tasarlanan bikini altları, bu yılın en moda parçaları olacak. Bağlama detaylarını görmeye alışsak da bikini altlarında kullanılan bağcıklar da artık moda değil. Bağlama detaylarını sadece üst parçalarda kullanacağımız modeller bulunuyor.

Renkli Bikini Modelleri

 2022 renkli bikini modelleri

Bikini modelleri arasında renkleri neredeyse hiç göremiyor veya sadece desen olarak görüyorduk. Bu yıl ise rengarenk bikiniler vitrinleri süsleyecek. Tek renkten tasarlanan modellerde, bağlama detayı gibi detaylar kullanılmıyor. Daha sade tasarımların kullanıldığı bikiniler, turuncu, sarı gibi sıcak renklerden oluşuyor.

En popüler bikini modeli arasında sayabileceğimiz sarı bikiniler, yaz modasına apayrı bir hava katacak. Sarı rengini kıyafetlerde görmesek de bikini trendlerinde daha çok karşımıza çıkacak. Mint yeşili de bikini modasında dikkat çeken renkler arasında.

Volanlı Bikini Modelleri

volanli bikini modelleri 2022

Bikini modellerinde volan detayları geçtiğimiz yıl görmüştük. Önümüzdeki tatil sezonunda da karşımıza çıkmaya devam edecek. Volan detayları, göğüs kısmında ve omuzlarda kullanılıyor. Göğüsleri büyük olan kadınlar için iyi seçimler olmasa da zayıf kadınlarda kurtarıcı modeller olabiliyor.

Volan detaylarının kullanıldığı modeller arasında bikini altları da var. Volanlı bikiniler, canlı renklerle tasarlandığı için raflarda cıvıl cıvıl bir enerji yaratıyor. Bu sezon, hem renkleri hem de volanlı parçaları kullanmaktan çekinmeyin. Bu parçalarla yazın enerjisini taşıyabilir, oldukça trend kombinler yapabilirsiniz.

Bağlama Detaylı Bikiniler

2022 baglama detayli bikini modelleri

Bikini modası denildiğinde hepimizin aklına bağlamalı modeller geliyor. Bağlamalı bikini modelleri her kadının sevdiği parçalar haline geldiği için bu sezonda da karşımıza çıkacak. Trend modellerde kalın bağlamaların yerini ince bağlamalar alıyor. İnce iplerle tasarlanan modeller, oldukça zarif ve şık görünümlere sahip. Şıklığından ödün vermeyen kadınların üzerinde mutlaka göreceğiniz parçalar.

Bağlama detaylı bikinilerde dikkat çeken renk ise siyah. Yaz sezonunda her yerde renkli parçalar görseniz de siyah bikini popülerliğini kaybetmiyor. Aksesuar detayları, tek omuz kesimler, zincir askılar, siyah bikinilerde daha ön planda oluyor ve tasarımın detayları göz kamaştırıyor. En popüler bikini modeli arasında sayabileceğimiz modeller, siyah, metal aksesuarları bikiniler.

Editör: TE Bilişim