Doğru Kıyafete Doğru Aksesuar

Her kadın dünyanın en güzel kadını olmak ister ve buna göre şekillendirdiği bir tarzı vardır.Şıklık için bazen yarışa giren bayanlar birbirinden güzel görünümler ortaya koymaktadır. Peki bu şıklık nasıl oluşur? Şıklık denildiğinde ilk olarak algılanması gerek şey uyumdur. Uyumlu giyinmek şıklık için altın kuraldır. Diğer bir nokta ise giyiminize uygun sizi taçlandıracak aksesuarlarınızdır.

Doğru Kıyafet Nasıl Seçilir?

İlk olarak kıyafeti vücudumuzu tanıyarak seçmemiz gerekir. Yani vücudunu tanıyan bir bayan vücuduna uygun giyinerek bir adım önde başlar. Eğer kilolu bir vücuda sahipseniz siyah renk ve kilonuzu kapatacak, sizi daha zayıf gösterecek kıyafetler kullanmalısınız. Ve kilolu bayanlar kemer kullanmayı kendinize yasaklamalı ve mümkün olduğunca kemer kullanmaktan kaçınmalısınız. Resmi bir iş için kıyafet seçimi yapacaksanız takım olarak giyinmeniz gerekecektir. Bayanlarda da siyah takımlar hem pantolon hem etek seçenekleriyle resmi mekanları karşılamakta ve uyum sağlamaktadır. Daha sade yerlerde ise sıradan giyimlerle günü kurtarabilirsiniz.

Peki ya Doğru Aksesuar?

Eğer sade giyinmişseniz bu giyimi aksesuarlarınızla hareketlendirebilirsiniz. Kış günleri için deri eldivenler ya da kürk boyunluklar sadelikten uzaklaşmanızı sağlayacaktır. Bunun bir modası yoktur ek olarak kendiniz ekleyerek şıklık oluşturabilirsiniz. Kendinize yakışan her şey sizin modanız olabilir. Bu yüzden yaz aylarında şık bir gözlük sizin aksesuar seçiminde sadelikten uzaklaşmanızı sağlayacaktır. Balıkçı yaka kazaklarınızda metal bilezikler sizin daha dikkat çekici olmanızı sağlar. Bunun yanında kadınları çekici kılan meşhur renk kırmızı herhangi bir detayda fakat üzerinizde kesinlikle bulunmalıdır. Özellikle buluşmalarınızda kırmızı rengi üzerinizdeki bir kıyafetle kullanabileceğiniz gibi ek olarak bir şal ile de kullanabilirsiniz. Yaşınız genç ise ve hareketi seviyorsanız şık ve abartılı kolyeler boyunlarınızda aksesuar olarak kullanabileceğiniz seçeneklerdendir.

Bunun  yanı sıra zayıf olan bayanların saha deseni bol kıyafet ve aksesuar kullanması tavsiye edilir. Desenlerin geometrileri sizi olduğunuzdan biraz daha kalın gösterecek ve zayıflığınız çok göze batmayacaktır. Aynı şekilde ince boyuna sahip bayanlar renkli ve abartılı kolyelerle bu ince görünümü kapatma imkanına sahiptirler.

Editör: TE Bilişim