2021 Abiye Modası

Abiye özel gün ve davetlerde giyilen kıyafettir. Peki, 2021 abiye modası tam olarak ne gibi gelişmeler yaşıyor?

2021 abiye modası için çok farklı model ve seçenekler göreceksiniz. Sadeliğin ve şıklığın bir arada olduğu çok sayıda abiye kıyafet var. Aynı zamanda bu abiyeler tül, dantel, saten de olabilir. Kumaş çeşidi açısından sizi geniş bir yelpaze bekliyor. Yazın moda renklerinden abiye kıyafet seçimi yapabilirsiniz.

Saten Abiye

Abiye seçimini yaparken, saten abiyeler ilk olarak akla gelir. Daha çok davetlerde ya da özel gecelerde saten kumaşın ağırlığını göstermek isteyebilirsiniz. Saten kumaş ile sırt dekoltesi modasını bir araya getirdiğinizde, çok güzel bir görüntü ortaya çıkacak. Çünkü saten kumaş hem ağır bir görüntü oluşturur hem de renk ve model ile bambaşka bir hava katar. Saten abiye modelleri dendiğinde aynı zamanda akla uzun abiyeler geliyor. Boyunuzu ve fiziğinizi ortaya çıkaracak seçimler yaparak abiyeleri tercih edebilirsiniz.

Tül Abiye

Tül detaylarının olması, tam anlamıyla tül abiye olması daha hafif ve şık bir görüntü oluşturur. Tül abiye modelleri genel olarak omuz ya da dekolte detaylarının tül ile verilmesi demektir. Bu sayede farklı bir model tercih etmiş de olursunuz. Genel olarak tül kumaşlar çok hafif olduğundan, ortamda da rahat hareket etmenizi sağlar.

Dantel Abiye

Dantel olan modeller, ağırlığı tamamen dantel üzerine sağlamış abiyelerdir. Yani görüntü şıktır ve bu şıklık direkt olarak dantel detayları ile sağlanmıştır. Siz de bunu göz önünde bulundurup eşsiz bir seçim yapabilirsiniz. Dantel ağır kumaşlardan da olabilir. Mutlaka hareket kabiliyetini sınırlandırmayacak olan seçenekler üzerinden abiye seçiminizi yapın. Hemen siz de dantelli abiye olan abiyeleri tercih ederek şık bir kombin yapın.

Güpür Abiye

Güpür modeller, abiyede hiç geçmeyen modadır. Yazın abiye modası içinde mutlaka güpürlü modelleri de göreceksiniz. Hem çok kullanışlı hem de direkt olarak güpür olan modellerin şıklığı tercih edilmesini sağlıyor. Bunları göz önünde bulundurup dilediğiniz gibi seçiminizi yapabilirsiniz.

Vücut tipinize uygun seçimler ile şıklığı yakalamak çok kolay…

Editör: TE Bilişim