Tarkan'ın Perşembe akşamı YouTube üzerinden yayımladığı "Geççek" isimli şarkısına ait video klip birkaç saat içinde 3 milyona yakın kişi tarafından izlenirken sosyal medyada da gündem oldu.

Önce #geççek ardından da #gitçek etiketleriyle Twitter'da gündem olan şarkıda geçen "Gitçek gitçek, geldiği gibi gitçek/ Her şeyin sonu var, bu çile de bitçek" sözleri tartışma konusu oldu.

Kdz. Ereğlili iş insanı Batu Müftüoğlu’da vatanseverlik kanı taşıdığını belirterek Dedesi Ali Dursun Tevetoğlu’nun hikayesini anlattı.

Ali Dursun Tevetoğlu’nun kahraman Alemdar Gemisi’nin 2. Kaptanı olduğunu da belirten Müftüoğlu megastar Tarkan’a destek verdi.

Müftüoğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

“Tarkan'ın son şarkısını dinlediniz mi? Tüm Aktroller organize şekilde saldırıyorlar. Vatansever biri olduğunu biliyorum Tarkan'ın. Eleştirilmeyi asla kaldıramayan zihniyetin bu şarkıyı sevmesi beklenmezdi zaten. Fakat ben Tarkan'ı vatan haini ilan edenleri görünce şaşırdım açıkçası.

Çoğu kişi bilmez ama, Tarkan'ın dedesi Ali Dursun Tevetoğlu Ereğli'mizde bulunan Alemdar gemisinin ikinci kaptanıdır. 1921 yılında İstanbul'dan sahte belgeler ve çeşitli kurnazlıklarla Tarkan'ın dedesinin de aralarında bulunduğu bir grup tarafından kaçırılmıştır. Sonrasını biliyorsunuz zaten. Kurtuluş savaşındaki tek deniz zaferimiz ve tek deniz şehidimizin verildiği çatışmalar yaşandı.

Siz bakmayın vatanın evlatları yıllar geçer, günler geçer ama asla kanları bozulmaz. Dedesi gibi vatansever Tarkan'ın şarkısını dinlemediyseniz dinleyin. Geççek. Geççek.”

Editör: TE Bilişim