-Özel Haber-

Kanunsuz Topraklar adını kullanarak Zonguldak’ı dolandırmaya çalışıyorlar.
Edinilen bilgilere göre İzmir merkezli BCA firması, Instagram reklamlarıyla Kanunsuz Topraklar’da oyuncu seçimi yapılacağını, insanların da başvurmasını istediler. Başvuran kişilerin ise Dedeman Otel’e görüşmeye çağırılarak başvuru ücreti yatırmaları istendiği iddia edildi.
Zonguldak’ta çekimleri devam eden Kanunsuz Topraklar dizisi cast ajansı yetkili yardımcısı Nilgün Kurt Z HABER’e konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 
“Seçme sürecini geçip sete yönlendirdiğimiz adaylardan birine de mesaj atarak görüşmeye çağırmışlar. O aday bize ulaşarak durumu anlattı, bib 500 ila 3 bin TL arasında değişen bir meblağ yatırmaları isteniyormuş adaylardan. Biz Zonguldak halkının bu şekilde dolandırılmasını istemiyoruz. O yüzden sizinle iletişime geçip durumu anlatmak istedik. Bahsi geçen firmanın bizimle veya Kanunsuz Topraklar dizisi ile bir bağı yoktur. 
Kanunsuz Topraklar dizisine oyuncuları biz yönlendiriyoruz ve herhangi bir ücret söz konusu değil. Zonguldak halkının da bunlara inanmamasını istiyoruz. Mağdur olmamalarını istiyoruz.” dedi.  
Kanunsuz Topraklar dizisine oyuncu başvurusu yapmak için https://www.dizifilmoyuncusu.com/basvuru bu bağlantı kullanılmalıdır.

Aşağıda yer alan mesaja inanmayın!

Editör: TE Bilişim