Halime & Ayhan Erkan çiftinin kızları Gizem ile Saniye & Şükrü Kılıç çiftinin oğulları Rafet, Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’in salonuna, kalabalık davetlinin alkışları arasında üzerinde isimleri yazılı zemin kaplamanın üzerinden geçerek girdi.

Aralarında Ereğli Kaymakamı Mehmet yapıcı, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Ormanlı Belediye Başkanı bayram Başol, AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fatih Çakır, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, BBP Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu’nun da yer aldığı 11 şahitli nikahı, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş kıydı.

Gizem &Rafe Kılıç Çifti’nin, Demirtaş’ın “Evlenmek İstiyormusunuz” sorusuna “Evet” demeleri ardından kalabalığın coşkulu alkışları arasında Evlilik Cüzdanı da Milletvekili Uçar ve kaymakam Yapıcı tarafından geline teslim edildi.

Bu arada Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü kılıç, yaptığı kısa konuşmada, mutlu günlerine katılan davetlilere teşekkür etti.

Sahnede çekilen hatıra fotoğrafları sonrası düğünün açılış dansını yapan Genç Kılıç çiftine, daha sonra davetliler de eşlik ettiler.

Düğün Sahibi Saniye ve şükrü kılıç ise gece boyunca konukları ile yakından ilgilendiler.

CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, bazı Daire müdürleri, mahalle ve köy muhtarları, sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri, siyasiler ile kalabalık davetlinin yer aldığı düğün, ikramların yenilmesinin yanı sıra çalan müzik eşliğinde eğlence ile devam etti.

Editör: TE Bilişim