Altın Kelebek'te En İyi Haber Programı ödülünü alan 5N1K programının yapımcısı ve sunucusu Cüneyt Özdemir'in teşekkür konuşmasındaki esprisi herkesi güldürdü. Ünlü gazeteci konuşmasına "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak’tan herkese merhaba…" sözleriyle başladı.

Cüneyt Özdemir'in yapımcısı ve sunucusu olduğu, CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programı ise, Altın Kelebek'te En İyi Haber Programı ödülünü aldı. Sahneye çıkan gazeteci Cüneyt Özdemir ise teşekkür konuşmasına "Çok teşekkürler. Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak’tan herkese merhaba…" sözleriyle başladı. Özdemir'in esprili sözleri salondaki konukları kahkahaya boğdu.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına katılan bir kadın, kendisini aldattığını söylediği kocası ile canlı yayında yüzleşmişti. Canlı yayına bağlanan kocanın rahat tavırları ise sosyal medyada gündem olmuştu. Gülay Pazarlı canlı yayın sinir krizi geçirirken, kocasının ‘Kestane balının diyarı Zonguldak’tan selamlar’ lafı Twitter’da en çok konuşulan konulardan olmuştu.