Karabüklü Aslıhan Kapanşahin, Star TV'nin yeni yayın döneminde en iddialı dizilerinden bir tanesi olacak Suçlu isimli dizide Nehir Erdoğan, Erkan Petekkaya gibi isimler ile birlikte rol alacak.

En son Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynayarak büyük çıkış yakalayan Karabüklü Aslıhan Kapanşahin, yeni başlayacak olan suçlu dizisi kadrosunda yer aldı.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü mezunu olan ve Show Tv'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynayarak büyük çıkış yakalayan Karabüklü Aslıhan Kapanşahin, yeni başlayacak olan Suçlu dizisinde rol alacak.

Babası Şevket Kapanşahin'de bir dönem oyunculuk yaptığı, Kalp Gözü dizisinde rol aldığı öğrenildi.

ASLIHAN KAPANŞAHİN KİMDİR?
Başarılı oyuncu, 2000 yılının Kasım ayında dünyaya gelmiştir. Aslen Karabük'lüdür ve Karabük doğumludur. Bir röportaj'da ailesinin Tekirdağ Çerkezköy'de yaşadığını belirtmiştir. Babası o çok küçük yaşta iken bir ajansa yazdırmıştır. Annesi, abisi ve ablasından her konuda büyük destek görmüştür. Ancak oyunculuk dünyasına girişinde ve gelişiminde özellikle Neşe Çakır'ın büyük bir rol üstlendiğini belirtmiştir. Ayrıca babası Şevket Kapanşahin'de bir dönem oyunculuk yapmış, Kalp Gözü dizisinde rol almıştır.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuk dünyasına giriş yapmamış olsa idi psikolog olabileceğini dile getirmiştir. Oyuncu olmaya ise özellikle 2009 senesinde rol aldığı Güneşi Gördüm isimli sinema filminin setinde karar vermiştir. Set ortamından çok etkilenmiş, kendisini beyaz perdede görmenin de oyunculuğa adımı için büyük bir etken olmuştur.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Mine karakterini canlandıran Aslıhan  Kapanşahin Instagram hesabından bu fotoğrafı paylaştı! Aslıhan Kapanşahin  kimdir?

ROL ALDIĞI DİZİLER
Beni Unutma (2009)
Arka Sokaklar (2011)
Ölümsüz Kahramanlar (2011)
Not Defteri (2014)
Paramparça (Şeyda) (2015)
Sessiz Fırtına (2015)
Yeter (2016)
7 Yüz (2017) (Elif)
Büyük Günahlar (Blu TV) (2017)
Uygun Adım Aşk (2018)
Ufak Tefek Cinayetler (Nilay) (2018)
Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Mine Mollaoğlu) (2019)

ASLIHAN KAPANŞAHİN - Kadınlar Sitesi

ROL ALDIĞI FİLMLER
Güneşi Gördüm (2009)
Aşk Ağlatır (2013)
Göl Zamanı (2013)
Karışık Kaset (2014)
Gökten Üç Elma Düştü (2018)
Nasipse Adayız (2020)

Kaynak: Karabük Objektif

Narsea Tv on Twitter:

Editör: TE Bilişim