Cem Yalın’ın yazdığı “Orda Kimse Var mı?” adlı oyun, büyük beğeni topladı.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında sahnelenen; “Orda Kimse Var mı?” adlı oyunu izleyenler arasında, TED Okulları Kurucu Temsilcisi Burçin Bahadır,  İl Jandarma Alay Komutanı Cezmi Yalınkılınç, TED Mezunlar Derneği ve Okul Aile Birliği Başkan ve yardımcıları ile çok sayıda veli ve davetli izledi.

19 MAYIS VURGUSU
Tiyatro gösteri öncesi yapılan konuşmalarda Atatürk’ün 19 Mayıs’ta Samsun’dan başlayan kurtuluş mücadelesine ve gençlere devrettiği meşaleye vurgu dikkat çekti.

GÜLDÜRDÜ DÜŞÜNDÜRDÜ
Uzun bir hazırlık dönemi sonrası sahnelenen oyun, 17 skeçten oluştu. Gençlik oyunu izleyenleri hem düşündürdü hem de güldürdü. Gençlerin çocukluktan itibaren yaşadıklarını sorguladıkları ve sistemsel dayatmalar karşısında karşılaşabilecekleri olayları konu alan oyunda gençlere, ailelere ve yöneticilere de önemli mesajlar verildi.

BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Başarılı performansları ile dikkat çeken öğrenciler ile öğretmenleri oyun sonunda büyük alkış aldı. Öğrenciler, “Bütün ümidim gençliktedir” pankartı açarak TED farkındalığını da yaşattılar. Oyun sonunda TED Okulları Kurucu Temsilcisi Burçin Bahadır, okul idarecileri sahneye çıkarak öğrenci ve öğretmenleri tebrik ettiler.